Uovertruffen liveshow med Benjamin Hav og Familien i Aarhus Congress Center

Oven på en utrolig succesfuld festivalsommer med flotte anmeldelser er Benjamin Hav og Familien klar med en opfølgende turné. Til november tager Hav nemlig sin musikalske familie med til Aarhus og giver sin største koncert nogensinde. 

Hav og hans syv personer store band Familien imponerede både publikum og alle tilstedeværende anmeldere med det nytænkende liveshow, hvor musikalitet, energi og momenter af ren genialitet er i højsædet. Nu følger han og bandet op på sommerens koncerter med endnu en liveturné, og de lover at gøre sig umage:

”Vi gjorde vores næstbedste denne sommer. Det viste sig at være nok. Så nu gør vi os rigtig umage! Nu bliver det kæmpe big show. Vi gør det bedste vores mødre har lært os. Vi tager den helt op der, hvor solen ikke skinner. Vi skal helt derop!”

Program

18.30: Døre
20.00: Rasmus Botoft 
20.50: Benjamin Hav og Familien
22.20: Tak for i aften

Vi gør opmærksom på, at tiderne kan variere.

Masser ros til det nye show

Gaffa var med til Hav og Familiens første nye liveshow i Aalborg Kongres og Kultur Center, og de kvitterer med rosende ord og strør om sig med stjerner.

★★★★★

"Fars fede familiefest var den fedeste i byen. Høj energi, ufatteligt sort humor og vild musikalitet."

Gaffa

Få en smagsprøve på Hav og Familien

Varm op til koncerten med hittet Den Dejligste Boy og få en smagsprøve på Hav og Familien i stemningsvideo fra festivalsommeren.

Hvem gemmer sig bag musikken?

Med en gennemtrængende personlighed og vanvittigt flow har Benjamin Hav markeret sig som én af Danmarks bedste rappere. Hans musik, persona og kringlede tekstunivers sender lyttere og fans på en forunderlig og musikalsk rejse.

Benjamin Hav har håndplukket nogle af Danmarks dygtigste musikere, som sammen er blevet til Familien – bestående af Emil Falk, Birk Nevel, Kristoffer Sjelberg, Bastian Sjelberg, Andreas Stigkær, Troels Mørkenborg og Torben Jensen.

Vær med, når Benjamin Hav & Familien endnu en gang cementere, hvorfor de er ét af de vildeste liveacts i Danmark, når de spiler deres største livekoncert i Aarhus Congress Center. Forvent en hæsblæsende aften med overskud, energi og momenter af ren genialitet.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede