Oplev Norges store trubadur, Bjørn Eidsvåg, i Musikhuset.

Seks hjerter til en livsklog koncert. Således lød anmeldelsen i Politiken, da  Bjørn Eidsvåg gav koncert sammen med Claus Hempler på Tønder Festival i 2019. Til foråret er den norske trubadur endnu engang klar til at tryllebinde sit publikum, når han går på scenen i Musikhusets intime Lille sal.

Her vil Bjørn Eidsvåg med sin store livsvisdom og fortælleglæde forkæle sit trofaste danske publikum med gode melodier og store beretninger. 

Igennem sin musik berører Bjørn Eidsvåg alle aspekter af det at være et tænkende menneske: Tro, tvivl, kærlighed og anger. Selv normalt tunge emner som døden bliver til stærke og livsbekræftende tekster i Bjørn Eidsvågs univers og flyder afsted på melodier, der rent musikalsk når bemærkelsesværdigt langt omkring: vise, pop, soul, funk, stille bossanova og jazz.

Nyt soloalbum i 2020

Bjørn Eidsvåg er uddannet præst og har arbejdet indenfor psykiatrien, hvilket i høj grad har påvirket hans sange. Gennem hele sin karriere har Bjørn Eidsvåg stået på retten til at sige hvad man vil, uafhængigt af livssynsbåse. Siden starten som musiker i 1971 har Bjørn Eidsvåg skrevet sig grundigt ind i den norske musikhistorie og er utvivlsomt én af Norges mest succesrige og folkekære kunstnere.

I december 2020 udgav Bjørn Eidsvåg sit første soloalbum i 7 år. Albummet hedder Tapt Paradis, og titlen er inspireret af historien om Adam og Evas oprør mod Gud i Paradis. I 20213 udgav han Far faller som sit 25. album, og det blev et af de bedst sælgende album i Norge det år. Af andre album kan nævnes Klassisk Bjørn Eidsvåg fra 2014, som er blevet til i et samarbejde med Kringkastningsorkestret, hvor en række af Bjørn Eidsvågs mest kendte sange er arrangeret for symfoniorkester.

Når Bjørn Eidsvåg besøger Musikhusets intime Lille sal er han som altid ledsaget af et hold af eminente og stærkt sammenspillede musikere. Glæd dig til en aften, der sætter dybe spor og bare rolig, hvis de norske ord driller, er musikken mere end grund nok til at være med.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede