Oplev Norges store trubadur i Musikhuset.

Få artister er så folkekære som Bjørn Eidsvåg. Han skuffer aldrig, men evner til stadighed at forny sig musikalsk. Til foråret er han igen klar til at tryllebinde publikum i Musikhuset med livskloge sange, når han går på scenen i Rytmisk sal.

Bjørn Eidsvågs baggrund som præst og arbejde i psykiatrien har påvirket hans stærke sange, der også rummer stor fortælleglæde og gode melodier, der spænder over genrer som pop, soul, funk, stille bossanova og jazz. Hans evne til at formidle det nære og de personlige historier, der altid løber som en rød tråd gennem sangene, rummer både stor humor og alvor.

ennem sin lange karriere har Bjørn Eidsvåg udgivet 28 albums og har over 10 mio. afspilninger på Spotify. I december 2020 udgav han sit første soloalbum i syv år med titlen Tapt Paradis, som er inspireret af historien om Adam og Evas oprør med Gud i Paradis.

Når Bjørn Eidsvåg besøger Musikhuset, er han som altid ledsaget af et eminent og stærkt sammenspillet hold af musikere. Glæd dig til en aften, der sætter dybe spor - og bare rolig, hvis det norske driller, er musikken mere end grund nok til at være med.

Slut aftenen af med gratis Afterlive

Efter koncerten med Bjørn Eidsvåg kan du høre stemningsfuld indiepop/rock med duoen Grace James på Cafescenen. 

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: Grace James

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede