Blood Sweat Drum + Bass poster
Blood Sweat Drum + Bass poster

Oplev en unik indisk - elektronisk koncert

Danmarks ubetinget største, mest eksperimenterende og ikke mindst mest legesyge rytmiske ensemble Blood Sweat Drum + Bass (BSD+B) præsenterer frugten af de seneste godt 20 års genreblandende samarbejder og koncertproduktioner. 

BSD+B har tidligere arbejdet sammen med komponisten Wayne Siegel. I år fejrer BSD+B hans 70 års fødselsdag ved at opføre en nybearbejdning af hans værk Shiva's Dance, som oprindeligt er skrevet til Athelas Sinfonietta + Motion Tracking System.

Indisk indslag

Nu føjes der en ny farve til paletten, da den indiske fløjtevirtuos Shashank Subramanyam har
takket ja til at deltage i koncerten og bidrage med nye kompositioner. Derudover deltager Turid Guldin på vokal og Sofus Forsberg på elektronika.

Shashank Subramanyam er en hyppig gæst i Danmark bl.a. med Pierre Dørge og Jungleorkestret, ligesom han tidligere medvirkede på Blood Sweat Drum + Bass´World Experience Tour i 2021.

Al musik er bearbejdet og arrangeret specielt til denne lejlighed af Jens Christian Chappe Jensen i tæt samarbejde med solisterne og Palle Mikkelborg.

Om Musikhuset Swinger

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus har endnu engang fornøjelsen af at byde indenfor til Musikhuset Swinger under Aarhus Jazz Festival. Har man tidligere besøgt det traditionsrige Ridehuset Swinger, kan man allerede nu begynde at glæde sig til at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus glæder sig til at byde velkommen til Musikhuset Swinger, der finder sted d. 9.-15. juli i Musikhusets foyer og sale samt ved KISSA i Musikhusparken.

Se programmet for Musikhuset Swinger her

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede