20-års jubilæumskoncert for albummet Sweep Of Days.

Det banebrydende elektroniske band, Blue Foundation vender tilbage og giver eksklusiv jubilæumskoncert i Musikhusets smukke Symfonisk sal.

I 2004 skabte albummet Sweep of days det danske band status som pionerer indenfor elektronisk musik. Du kan være med til at fejre albummets 20-års jubilæum i vellydende, elektronisk selskab med Blue Foundation i Musikhuset. 

Tryllebindende musik

Blue Foundation blander triphop, ambient og dream pop. Deres musik karakteriseres ved æteriske melodier, hjemsøgende vokaler og komplekst designede lydlandskaber. Fusionen af elektroniske beats med organisk instrumentation skaber fængslende og transcenderende musik, der har tryllebundet lyttere verden rundt siden bandets start i 2000.

Elektroniske musikpionerer

Blue Foundation blev dannet i London af Tobias Wilner. Det særegne og umiskendelige ved Blue Foundation opstår i mødet mellem de to stærke bagmænd, Bo Rande og Tobias Wilner, som stadig er kernen af Blue Foundation i 2023. Ved album-koncerterne i 2024 er frontvokal besat af Helena Gao. Bandet vil ved senere lejlighed skrive mere om hvem der er med på scenen.

Albummet Sweep Of Days fra 2004 gav bandet status som pionerer indenfor elektronisk musik og står i dag som et ikonisk og tidløst mesterværk, der forener elektronisk musik, dream pop og trip-hop.

Sweep Of Days vandt DMA, gik guld, og lå igennem 62 uger på den danske top-40-albumliste. Singlen Sweep opnåede desuden international anerkendelse, da den blev brugt i den populære film Miami Vice.

Sweep Of Days forbliver en tidløs klassiker og et bevis på kunstnerisk innovation og kreativitetens vedvarende magt. 

Bandets diskografi består af syv albums og adskillige EP'er, og deres musik er brugt i film som Twilight, Miami Vice og i tv-shows som CSI: Miami og The Vampire Diaries.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede