Cæcilie Norby & Danmarks Underholdningsorkester poster
Cæcilie Norby & Danmarks Underholdningsorkester poster

Der er musikalsk stormøde i Musikhuset, når et stjernebesat hold hylder La Belle Époque.

Jazzdronningen Cæcilie Norby og Danmarks Underholdningsorkester genskaber lidt af La Belle Époque - den kreative eksplosion, der fra Paris gav genklang over hele verden, så det stadig kan mærkes i dag. 

Publikum kan glæde sig til en oplevelse af en anden verden, hvor Cæcilie Norby vender tilbage til atmosfæren fra dele af sin prisbelønnede Arabesque-plade med helt nye kompositioner og lyrik. Disse er skabt med inspiration fra værker af bl.a. Ravel, Debussy og Satie, der i løbet af La Belle Époque - inden 1. verdenskrig ramte - var med til melodisk og harmonisk at bane vejen for det, der siden blev til jazz og populærmusik.

Komponist og arrangør Peter Jensen skaber sammen med Cæcilie Norby en bjergtagende fantasi over denne forbindelse. På scenen i Musikhusets Symfonisk sal bliver samarbejdet forløst i suverænt selskab med Danmarks Underholdningsorkester og en internationalt profileret rytmegruppe bestående af pianist Nikolaj Hess, bassist og cellist Lars Danielsson og trommeslager Snorre Kirk.

La Belle Époque er Frankrigs udgave af Det Moderne Gennembrud, der begyndte i 1870 og sluttede med 1900-tallets begyndelse. Nogle af nøgleordene er nostalgi, frihedsfølelse, skønhed, melankoli, lethed og sange, der går på tværs af genrer og kunstarter.

Medvirkende

Solist: Cæcilie Norby
Danmarks Underholdningsorkester
Jazzensemble: Nikolaj Hess (klaver), Lars Danielsson (bas), Snorre Kirk (trommer)
Komponist: Peter Jensen

Følg Facebook event
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede