Glæd dig til en smuk og intim koncert, der går lige i hjertet, når Camille Jones synger sine nye, danske sange i Musikhusets Lille sal.

Med numre som Nothing Comes from Nothing og The Creeps, som blev et stort internationalt hit i et remix af Fedde le Grand har den danske sangerinde Camille Jones først og fremmest været kendt for at hive folk op af stolene og ud på dansegulvet. Men nu kan du opleve hende i anderledes intime rammer.

Sårbar og ærlig

Med sin første udgivelse i fem år, EP’en Inde i en tåre, i ryggen, folder Camille Jones sin, soul-fyldte stemme ud i et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. EP'en har fået fire flotte stjerner af GAFFAS anmelder, der blandt andet skriver

* * * *
Camille Jones er også en fortrinlig sanger på dansk, og en af de mere formfuldendte af slagsen. Hendes sang er let henført og båret af alvor og ærlighed.
GAFFA

Inde i en tåre er skabt i tæt samarbejde med duoen Made in Wood, der består af bassist Bastian Sjelberg og Jonas Berg på klaver, som også udgør Jones’ musikalske bagtæppe live. Tilsammen skaber de et musikalsk udtryk som i sin enkelthed og klarhed har et forunderligt og dragende lydunivers og som formidles med en intensitet og nærhed som skaber en helt naturlig samhørighed med publikum. 

Musikken er blevet til i en tid, hvor Camille Jones mistede to af de mennesker, der stod inderst i hendes liv. Men selvom sangene går ind, hvor det mærkes, er de først og fremmest små salmer om håb. Der er således lagt op til en anderledes intim koncertoplevelse, hvor man træder indenfor i et lille, klangfyldt rum med stor plads til både nærhed, sårbarhed og (k)ærlighed.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede