Caroline Henderson poster
Caroline Henderson poster

Nyt musikalsk one woman show med frøkenen, fruentimmeren og feministen Caroline Henderson.

Glæd dig til at opleve Caroline Henderson som aldrig før i et nyt, unikt og musikalsk show. 

Med udgangspunkt i historier fra sit liv som kvinde, er Mit liv som Hun et musikalsk one woman show, fyldt med fortællinger, komik og stærke sange.

I Mit liv som hun udfolder Caroline Hendersons sit kvindeliv over æggestok og ædelsten. hvor hverdags komik, absurditeter, hemmeligheder og sange fletter sig sammen til et personligt og musikalsk talkshow.

"Med glimtet i øjet og intime fortællinger oveni hatten vil jeg tale om ungdom, alderdom og visdom. Om pigen, kvinden og moderen. Og jeg vil synge om kærlighed, ærlighed og fortrædelighed."

Mit liv som Hun er finurlig storytelling om at være frøken, fruentimer, feminist med begge hænder i opvasken og en fjerpen eller to i hatten.

Glæd dig til en helt særlig aften i selskab med suveræne Caroline Henderson.

Caroline Henderson har gennem årene markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. 

CV’et byder på alt lige fra sanger, skuespiller på både teaterscenen og i TV-serier. Inden for de sidste par år har hun været aktuel i Vikings Valhalla på Netflix og den anmelderroste spillefilm Viften som modtog Nordisk Råds filmpris 2023. I det kommende år kan du opleve hende hele fire gange i Musikhuset. Til musical-opsætningen af Askepot, den storslåede musical om Natasja og de populære Black Voices-koncerter. Og altså også til hendes helt nye og spændende one woman show.

 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Caroline Henderson
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede