Oplev Carpark North med nye sange og store hits i Musikhuset.

Det er hele seks år siden Carpark North senest har udgivet et album. Lysten til at kaste sig over et samlet værk var blot en slumrende kæmpe, for nu rejser den danske rock-gigant sig på ny.

Glæd dig til at høre alle de store, velkendte hits og de helt nye sange live for første gang, når Carpark North rocker Musikhusets Store sal.

Ny musik i mixerpulten

Bag lukkede døre og vinduer i et fuldstændig lydisoleret studie midt på altid summende Christianshavn i kongens København, brager Carpark North ny musik ud af instrumenterne og ned i mixerpulten. Det bliver i 2024 til de danske rock-giganters 6. album.

Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som de har været melodisk træfsikre. Faktisk har Lau Højen (sang/guitar), Søren Balsner (bas) og Morten Thorhauge (trommer) aldrig lagt skjul på, at de elsker poppen lige så højt, som de elsker deres rødder i rockmusikken – og alt der imellem – som har gjort Carpark North til sin helt egen på den danske musikscene gennem mere end 20 år.

Håb, OL-sang og store koncerter 

Det er seks år siden det himmelstræbende HOPE-album udkom i 2017. Siden har trioen alt andet end hvilet på laurbærrene. Singler som Moments, Hopefully We'll Never Know og Danmarks officielle OL-sang med DR Pigekoret, Vi Kommer Alle Et Sted Fra, vidner om en spillevende trio der næppe mister pusten. 

Carpark North har også markeret sig med udsolgte turnéer, i koncert-koncept på tour med Danmarks Underholdningsorkester og på landets absolut største festivalscener med udødelige hits som Human, Shall We Be Grateful, Save Me From Myself, 32 og Transparent & Glasslike.

Det nye Carpark-album ser dagens lys i 2024. Lyt til den første single If I Were Your King, der kom ud i oktober:

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede