Curtis Stigers & DR Big Band poster
Curtis Stigers & DR Big Band poster

Begynd det nye år med de skønneste evergreens

DR Big Band og den amerikanske jazzsanger Curtis Stigers åbner 2025 med en perlerække af de allerstørste evergreens. Ånden fra 50’erne og 60’erne USA genoplives på smukkeste vis af supercrooner Curtis Stigers og DR Big Band, der denne aften er ledet af den amerikanske dirigent Dennis Mackrel, der selv har været med i Count Basies bigband.

Tilbage til Las Vegas

I midten af 60’erne slog Frank Sinatra og Count Basie & The Orchestra deres folder på The Sands Hotel and Casino i Las Vegas. Det resulterede blandt andet i liveudgivelsen Sinatra at the Sands, hvor den amerikanske crooner par excellence brillerer med udødelige klassikere som Fly Me To The Moon og I’ve Got You Under My Skin.

DR Big Band binder igen butterflyen og lader champagnepropperne springe for at gøre legenderne kunsten efter – med plads til afstikkere og overraskelser undervejs. Og med jazzstjernen Curtis Stigers og Basie-eksperten Dennis Mackrel med på scenen, er publikum sikret den bedste start på et nyt flot jazzår.

Glæd dig til et strålende genhør med klassiske hits, Curtis’ lækre stemme og et bigband i topform! Her kan du lytte til Curtis Stigers og DR Big Band sidst, de besøgte Musikhuset.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Curtis Stigers & DR Big Band
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede