Bliv forført af den fantastiske franske jazzsangerinde, der allerede har forblændet både anmeldere og publikum verden over.

Passioneret, varm og unik. Det er nogle af de ord, anmelderne knytter til den franske sangerinde Cyrille Aimée. Hun er en af den slags sangerinder, man øjeblikkeligt forelsker sig i.

Unik og betagende

New York Times musikanmelder Stephen Holden har beskrevet Cyrille Aimée som en blanding af Michael Jackson og Sarah Vaughan. Med den ene fod plantet i traditionen og den anden i den elektroniske verden, formår hun på forunderlig vis at blande jazz og funk på en unik og betagende måde, så både anmeldere og publikum er begejstrede.

Lyt her til hendes fantastiske vokal og funkede jazz stil i nummeret Down fra 2018.

Fortryllende stemme

Cyrille Aimée er født og opvokset i Frankrig. I 10 år havde hun sin faste base i Brooklyn, New York, men for tre år siden forelskede hun sig i New Orleans og flyttede til den legendariske jazz-by. I dag er hun en efterspurgt kunstner, og det er umuligt ikke at blive indtaget af Cyrille Aimées fortryllende stemme og stil.

Til maj 2022 har du chancen for at opleve Cyrille Aimée i hjertet af Aarhus. Glæd dig til en unik musikalsk jazzaften i Musikhusets intime Lille sal.

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Vi lægger ud med fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fire koncerter mod en normalpris på 1160 kr. Det betyder, at du som medlem sparer 260 kr. og dermed får en koncert gratis. Køb dit medlemskab af Jazzklubben ved at klikke på logoet.

Læs mere om JazzKlubben


Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede