Giv dine børn en fantastisk oplevelse, når historien om Svanesøen vækkes til live med fantastisk orgelmusik og dans.

Årets familiekoncert er en musikalsk oplevelse i film, musik og dans – alt sammen kædet sammen af to kendte værker: Ole Kibsgaard og Christine Skou (begge kendt fra TV) sætter ord på oplevelsen, og balletbørn fra Balletakademiet Aarhus danser på scenen, mens det store lærred viser en billedside skabt af elever fra Eriksminde Efterskole. Og så er orglet selvfølgelig i musikalsk centrum, når organist Jonas Hellesøe spiller musik fra Svanesøen sammen med slagtøjsspillere fra Det Jyske Musikkonservatorium. 

Tag dine børn eller børnebørn med ind og oplev musikken fra Svanesøen blive vækket til live med værter, videoprojektioner og dejlige balletbørn. 

Denne magiske og smukke familiekoncert er en del af Aarhus Symfoniske Orgelfestival.

Aarhus Symfoniske Orgelfestival

Koncerten er en del af Aarhus Symfoniske Orgelfestival, der er en fem dags festival. Ved festivalen kan du høre orglet i både kirken og koncertsalen – samt opleve nogle af Europas bedste organister. Instrumenternes dronning bliver vist frem fra alle vinkler, og der er ingen ende på de musikalske orgeloplevelser.

Læs mere om orgelfestivalen 

Andre orgelkoncerter i Musikhuset

Aarhus Symfoniske Orgelfestival har også to andre koncerter i Musikhuset. Du kan komme med, når historiens største organist hyldes eller til snigpremieren på festivalen med en af Tysklands fremmeste organister.

Læs mere om snigpremieren med Michael Schönheit

 

Læs mere om koncerten med historiens største organist

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede