Den fantastiske og enestående jazzsangerinde og pianist, Diana Krall, besøger Musikhuset.

Publikum har en storslået aften i vente, når Diana Krall endelig vender tilbage til Danmark og giver to koncerter, hvoraf hun indtager Store sal i Musikhuset i Aarhus d. 2. juli med sin bløde og forførende jazzvokal.

Diana Krall har med en perlerække af prisværdige album for længst slået sit renommé fast. Hun har på verdensplan solgt mere 16 millioner album, og hendes fusion af traditionel pop og jazz går ud over grænsen for begge genrer. Hun er ligeledes den eneste jazzsangerinde, der har debuteret otte gange som nummer 1 på Billboards Jazzalbum-liste.

Den canadiske sangerinde albumdebuterede med Stepping Out i 1993 – og det skelsættende øjeblik i karrieren kom i 1999, hvor hun udgav det prisvindende album When I look in Your Eyes, der var nummer 1 på Billboards Jazzalbum-liste i 52 uger, vandt to Grammy Awards og gik platin både i USA og Canada.

Diana Krall har igennem sin imponerende karriere samarbejdet med navne som Paul McCartney, Barbra Streisand og Tony Bennett, været nomineret til et væld af priser og har siden debuten føjet 14 studiealbum til diskografien. Hendes seneste album This Dream of You udkom i september 2020.

”Det interessante er, at Krall – som få andre – netop kan dét: levere vokaljazzen på overbevisende, charmerende og forførende vis.” – Gaffa, Operaen 2017

Danmark har haft fornøjelsen af Diana Krall adskillige gange, og hun har bjergtaget danske fans i både Tivolis koncertsal og Falkoner Salen. Hendes seneste besøg var tilbage i 2017, hvor hun optrådte i Operaen, hvilken danner rammen for den anden koncert i denne omgang.

Det bliver derfor første gang i fem år, at Diana Krall giver koncerter i Danmark, og vi glæder os til at blive forført af hendes mesterlige melodier, når hun indtager Musikhuset.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Diana Krall
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede