Den enestående jazzsanger og pianist Diana Krall i Musikhuset

Publikum har en stor musikalsk oplevelse i vente, når verdensstjernen Diana Krall indtager Store sal med sin inciterende fusion af traditionel pop og jazz.

Den canadiske jazzsanger albumdebuterede med Stepping Out i 1993 – og det skelsættende øjeblik i karrieren kom i 1999, hvor hun udgav det prisvindende album When I look in Your Eyes, der lå nummer 1 på Billboards Jazzalbum-liste i 52 uger, vandt to Grammy Awards og fik platin både i USA og Canada.

Diana Krall har med en perlerække af prisværdige album for længst slået sit navn fast. Hun har på verdensplan solgt mere end 16 millioner album, og er den eneste jazzsanger, der har ligget nummer 1 på Billboards Jazzalbum-liste otte gange.

Diana Krall har igennem sin imponerende karriere samarbejdet med navne som Paul McCartney, Barbra Streisand og Tony Bennett, været nomineret til et væld af priser og har siden debuten føjet 14 studiealbum til diskografien. 

Glæd dig til at blive forført af Diana Kralls forrygende vokal og mesterlige melodier, når hun giver sommerkoncert i Musikhuset i selskab med sit suveræne band.

Lyt til hendes seneste album This Dream Of You fra 2020 her:

Line up

Diana Krall, vokal og klaver
Matt Chamberlain, trommer
Sebastian Steinberg, bas

Musikhusets jazzklub

Koncerten med Diana Krall er en del af JazzKlubben. JazzKlubben er Musikhusets tilbud til musik- og jazzelskere, der gerne vil swinge med, der hvor det sker. Som medlem får du unikke fordele, rabat og adgang til hyggelige lukkede arrangementer. I foråret 2024 tilbyder vi fire sublime livekoncerter med danske og udenlandske navne i JazzKlubben. Medlemsprisen er 1.300 kr. for alle fire koncerter, du sparer 340 kr. og får dermed cirka den ene koncert gratis.

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede