Dreamers’ Circus indtager Musikhuset med en julekoncert

Trioen Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr har gennem det seneste årti taget publikum og anmeldere med storm med deres gribende, nye nordiske musik.

Er der et mere ambitiøst og opfindsomt akustisk band i den nordiske musikalske sfære end Dreamers’ Circus? Trioen blev dannet efter en live jam session i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios sound er baseret på virtuos og brændende musikalsk evne på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

Publikum kan glæde sig til den hidtil mest ambitiøse produktion, når trioen inviterer alle musikelskere med på en smuk, musikalsk rejse gennem de kolde måneder i et program med nyfortolkninger af velkendte julesange og traditionel folkemusik.

Aftenens gæst er den suveræne færøske sanger og sangskriver Teitur, som vil lægge stemme til de fantastiske toner fra Dreamers' Circus.

Teitur har for længst slået sit navn fast som en af Nordens mest markante sangskrivere. Han er en skattet gæst i Danmark og har ved flere lejligheder fortryllet publikum i Musikhuset. Senest har han udgivet EP'en – Modern Era og i 2021 det anmelderroste album Cazador de Ostras, der er en blanding af nye engelske og færøske sange, og så har han netop fejret 20-års jubilæet for sit debutalbum Poetry & Aeroplanes

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede