Dreamers' Circus et musikalsk festfyrværkeri

Findes der et mere ambitiøst og opfindsomt akustisk band i den nordiske musikalske sfære end Dreamers’ Circus? Trioen blev dannet efter en live jamsession i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios sound er baseret på virtuos musikalitet på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

Dreamers’ Circus spiller en kort serie koncerter i Danmark og gæster Musikhuset i december. Grib chancen for at opleve bandet, hvis live koncerter afspejler de elementer, der ligger i navnet – magi, leg, akrobatisk kreativitet, sjov, færdigheder og fantasi.

Dreamers’ Circus udforsker utrætteligt nye udfordringer. De trækker på deres solide baggrunde i traditionel folkemusik og tilføjer følsomhed, jazzens improvisation og den klassiske musiks kompleksitet. Samtidig har de en åbenhed overfor populærmusikken. Resultatet er en musik, der både er moderne, rytmisk og melodisk fængslende.

Pianisten og harmonikaspilleren Nikolaj Busk har en baggrund i folkemusik, men hans evne til at optræde har gjort ham stærkt efterspurgt også indenfor popmusik og jazz. Violinisten Rune Tonsgaard Sørensen voksede ganske vist op i en familie, der elskede folkemusik, men viste sig at være et stort talent indenfor klassisk musik. Allerede da han var i starten af tyverne, blev han koncertmester for Copenhagen Phil. Svenskfødte Ale Carr kommer også fra en folkemusikglad familie, og hans rytmiske citternspil understøtter bandets særlige sound.
Siden de blev dannet, har Dreamers' Circus manifesteret sig som et af Danmarks førende ensembler, hvilket fremgår af deres nylige anerkendelse fra Statens Kunstfond som ”Special Ensemble” samt et travlt turne program i Europa, USA og Japan. 

De er i verdensklasse. Nu har verden brug for at høre dem.

Chris Nickson, SingOut!

Dreamers' Circus gør for nordisk folkemusik, hvad Astor Piazolla og tango nuevo gjorde for
argentinsk folkemusik.

Kim Skotte, Politiken

Karisma, talent og en stærk præstation på scenen.

Songlines
Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede