Dreamers' Circus feat. Teitur poster
Dreamers' Circus feat. Teitur poster

Dreamers’ Circus med suveræne Teitur

Trioen Nikolaj Busk, Rune Tonsgaard Sørensen og Ale Carr har gennem det seneste årti taget publikum og anmeldere med storm med deres gribende, nye nordiske musik.

Er der et mere ambitiøst og opfindsomt akustisk band på den nordiske musikscene end Dreamers’ Circus? Trioen blev dannet efter en live jam session i København for mere end ti år siden, og den talentfulde trios lyd er baseret på virtuos og brændende musikalsk evne på tværs af en række instrumenter herunder violin, harmonika, klaver og cittern.

Du kan glæde dig til en forrygende aften, når trioen inviterer alle musikelskere med på en smuk, musikalsk rejse gennem de kolde måneder i suverænt selskab med den fantastiske færøske sanger og sangskriver Teitur.

Teitur har for længst slået sit navn fast som en af Nordens mest markante sangskrivere. Han er en skattet gæst i Danmark og har ved flere lejligheder fortryllet publikum i Musikhuset.

Lyt til de forrygende spillemænd i Dreamers' Circus med nummeret Kitchen Stories her:

Musikhuset afterlive

Efter koncerten med Dreamers' Circus kan du opleve Ingeline på Musikhusets Caféscene. Glæd dig til hendes varme, folk’ede stemme og ærlige sange om dagligdagen, inspireret af Dylan og Mitchell.

Musikhuset Afterlive tilbyder en gang om måneden gratis koncert på Caféscenen efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.
Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: Ingeline

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Dreamers' Circus feat. Teitur
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede