Glæd dig til nye sange og en sublim koncert med suveræne Efterklang. Det legendariske liveband er kendt for at tage publikum med på en fantastisk musikalsk rejse.

Vi savner alle livekoncerter, og der findes få bedre repræsentanter for formatet end Efterklang, som er kendt for at være et fantastisk live-band med både gamle hits og helt nye sange på plakaten. Når Efterklang går på scenen i Musikhuset, bliver det med det spritnye album Windflowers, som har fået forrygende anmeldelser.

*****
"Eventyrlige Efterklang forfiner udtrykket på stærk sekser. Windflowers vil helt sikkert tilfredsstille Efterklangs efterhånden store fanskare."
GAFFA

"Efterklangs sjette album har en fin lethed og en opløftende ro over sig."
Information

Læg alt dette sammen med, at Efterklang er ivrige efter at spille koncerter for publikum igen, så er der garanti for en mesterlig koncertoplevelse i Store sals storslåede omgivelser.

Mens du venter, kan du lytte til singlen Dragonfly fra det nye album Windflowers her:

Gribende koncerter

Uanset om der er tale om deres tidlige elektroniske post-rock Tripper fra 2004 eller deres senere field recording ekspedition i en spøgelsesby på Svalbard Piramida fra 2012, så udviser de danske eventyrlystne pop-eksperimentalister Efterklang inspirerende entusiasme med hvert eneste nyt foretagende, de kaster sig ud i.

Bandet, der består af de tre barndomsvenner Mads Brauer, Casper Clausen og Rasmus Stolberg, dyrker en for evigt nysgerrig tilgang til deres musiske udtryk og band-identitet. Sideløbende med deres mange albums og projekter har Efterklang udviklet sig til et særligt stærkt og medrivende liveband. Deres koncerter er smukke og gribende, men også rå, energiske og bygget op omkring et stærkt fællesskab mellem publikum og band. Gå ikke glip af endnu en sublim livekoncert, når Efterklang indtager Musikhuset.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede