Emma Sehested Høeg poster
Emma Sehested Høeg poster

Oplev Danmarks nye superstjerne i Musikhuset med ny musik og esser i ærmet. 

Emma Sehested Høeg leverer livekoncerter, hvor både det dramatiske og musikaliteten er på et særligt højt niveau, og der er masser at se frem til, når hun indtager Musikhusets Store sal med ny musik og sit suveræne band.

"På grund af super dejlige omstændigheder holder jeg en pause fra at spille koncerter. Derfor kan det ikke blive smukkere og større at vide, at jeg, når jeg så, sammen med det bedste band i verden, vender tilbage i 2025, bliver det med et brag i nogle af de smukkeste rum, der findes i Danmark”

Emma Sehested Høeg

Den eftertragtede multikunstners komplet udsolgte ’60 minutes’ koncerter med CPH Phil i marts affødte blandt andet en 5-stjernet anmeldelse fra GAFFA, der blev efterfulgt af en forårsturné, der greb anmeldere og publikums hjerter.

"For sjældent har en kunstner haft en personlighed med på scenen, der var så storladen, charmerende og humoristisk."

Nordjyske Stiftstidende

Et nyt stjerneskud

I slutningen af januar udgav Emma Sehested Høeg singlen Aldrig Helt Nok. Sangen kom i rotation på P3, og havde for fans, følgere og publikum været længe ventet, siden hun tilbage i 2020 introducerede den som en del af den Reumert-vindende teaterforestilling Lolita For Altid. I marts fulgte Månebørn; en liveoptagelse fra Kronprinseparrets priser i november, hvor Emma optrådte og som en del af How to Kill A Dog-teaterkollektivet modtog den Kulturelle Stjernedryspris. 

Hør musikken her

Koncerten er en af blot tre i landets største byer, hvor du kan opleve Emma Sehested Høeg indtage scenen i stor stil. Der er nok at se frem til, når hun gæster Musikhuset i 2025:

”Jeg kommer sku til at have nogle es i ærmet med til de koncerter, i form af nogle nye sange jeg har skrevet og forhåbentligt nogle magiske sceniske øjeblikke, så man kan da godt glæde sig ville jeg nok mene ??”.

Slut aftenen af med gratis Afterlive 

Efter koncerten med Emma Sehested Høeg kan du høre Carmie på Musikhusets Caféscene. Carmie er en talentfuld ny stemme på den danske pop og r&b scene med stor kærlighed til både moderne r&b vibes og den gamle soultradition. 

Musikhuset Afterlive tilbyder en gang om måneden gratis koncert på Caféscenen efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: Carmie 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Emma Sehested Høeg
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede