Emma Sehested Høeg poster
Emma Sehested Høeg poster

Emma - en ny tids superstjerne 

Multitalentet Emma Sehested Høeg er her og der og alle vegne. Forleden modtog hun Kronprinsparrets Stjernedryspris 2023 for sin nyskabende scenekunst. Nu giver hun for første gang koncert i Musikhuset. 

Efter at have solgt 4.000 billetter til koncertrækken med symfoniorkestret Copenhagen Phil, har Emma Sehested Høeg for alvor erobret den danske musikscene. Det imponerende billetsalg er blot et af mange tegn på hendes popularitet og aktualitet som artist.

Albumudgivelse og koncerter

I maj 2023 udgav Emma Sehested Høeg sin første samlede pulje sange under titlen Dame Dearest (Pilot). En udgivelse som fik rosende ord med på vejen fra både GAFFA og Politiken med ønsket om mere. Hun fulgte op med en femstjernet koncert i et udsolgt Store Vega. På Heartland var opbakningen til Emma Sehested Høegs koncert på Diorama-scenen så massiv, at vagterne måtte lukke ned for de tilstrømmende musikelskere på grund af sikkerhedshensyn. En koncert som en anmelder beskrev med overskriften ”Mens solen gik ned over Heartland, stod en stjerne op”.

Med et band bestående af nogle af landets dygtigste musikere, leverer Emma Sehested Høeg livekoncerter, hvor både det dramatiske og musikaliteten er på et sindssygt højt niveau. Ambitionerne er tårnhøje, og publikum kan se frem til en oplevelse, som formår at skubbe til rammerne for, hvad man kan forvente af en typisk koncertoplevelse.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Emma Sehested Høeg
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede