Glæd dig til en unik og intim aften med spændende nyfortolkninger, når Fallulahs knivskarpe lyrik spiller sammen med strygerensemblet Who Killed Bambi.

De rutinerede strygere fra Who Killed Bambi leverer rytmiske og grænsebrydende toner tilsat den danske sangerinde Fallulahs rockede folk-lyd.

Fallulah brød igennem med singlen Out of It i 2011 – temasangen til komedieserien Lykke og har siden udgivet flere anmelderroste albums. Nu kan hun opleves i en helt særlig konstellation med Who Killed Bambi, der kombineres med Fallulahs mix af pop, indierock og Balkan-beats. 

Fallulah befinder sig musikalsk inden for popgenren, men har tilføjet sit eget twist, blandt andet i form af indierock og Balkan-beats, som tilfører hendes musik et strejf af folklore. Fallulah beskriver selv sin musik som "rocket og dansabel folk-music", der går hele vejen fra Balkan til Broadway. 

Who Killed Bambi er et genreløst strygerensemble. Gruppen har eksisteret siden 2009, og har gennem årene arbejdet sammen med navne som fx Rod Stewart, Ane Brun, Pernille Rosendahl og Steffen Brandt. Karakteristisk for gruppen er en musikalsk nysgerrighed og trang til at afprøve nye konstellationer og nedbryde de musikalske grænser. 

Stærke solister og drabelige strygere

Koncerten er en af tre koncerter i Musikhusets intime Lille sal, hvor  markante, danske sangere giver eksklusive koncerter i selskab med strygerensemblet Who Killed Bambi.

Foruden denne aften med Fallulah byder koncertrækken på Katinka og Jonas Petersen kendt fra bandet Hymns from Nineveh.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede