Gå ikke glip af et stærkt samtale-show med to fremragende solister, Ghita Nørby og Lars Hannibal

Kom med til denne særlige aften, hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, der måneden inden foredraget har fejret sin 88-års fødselsdag, vil læse hendes favorit eventyr af H. C. Andersen og de underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse. Ghita deler ud af anekdoter fra et langt liv med kultur, mennesker og indtryk. Mødet med Karen Blixen, ord fra Dalai Lama og munter oplæsning af H. C. Andersen, krydres med formidable guitarsatser fra Lars Hannibal.

Lars Hannibal, én af Danmarks betydeligste klassiske guitarister, skaber laguner til eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire. Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de aktuelle temaer der optager dem indenfor kunst og kultur, og om Ghitas enestående karriere indenfor film og teater.

Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne fra et langt liv med teater, film og TV serier formidles i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer Ghita og Hannibals årelange venskab.

Til sammen skaber de to venner en eventyrlig stemning med formidable retorik og sprøde toner. En aften hvor der både gives stof til eftertanke og latteren flyder frit.

Foto: Ole Haupt 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede