Oplev Ida Gard for allerførste gang på dansk

Ind til benet. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Ida Gard rummer alt det, du ikke kan komme udenom. Det behøver du heller ikke. På sit nye album spidser hun både pennen og albuerne. Ikke mindst LIVE.

Lyt til det nye album Kan du se mig nu? lige her

Man kan ikke sige ’vidunderlig’ uden at sige ’underlig’, er der blevet sagt om Ida Gard. En rammende beskrivelse af en sangskriver og sangerinde, som aldrig har passet ind i andre kasser end sin egen. Og heldigvis for det. 

★★★★

"Man får lyst til at høre efter. Stemmen er fejlbarlig, den er sårbar, den er menneskelig, men den kan alligevel sagtens bære de heftige omkvæd."

Gaffa
★★★★★

"En drøm af et album, der tager sit underfundige udgangspunkt i virkeligheden.
Der er noget på spil i tekster, der giver stof til eftertanke, og tænding til selve nuet, hvor der findes plads til smilet, til tårerne, til lysten og til lasterne."  

Side33

På sangskriverens første dansksprogede album Kan du se mig nu? punker hun både musikken og os andre i Dem der ligger på jorden (må man træde på!), fortællingen om de To Drenge og den inderligt smukke Vestre Kirkegård, og det er ganske enkelt umuligt ikke at forholde sig til Gard live.

For ligegyldigt bliver det aldrig, og de danske ord og toner er på samme tid både fremadskuende, nyskabende – og på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Linnet, lyder Ida Gard … som Ida Gard.

Du kan høre alle de nye sange live, når indtager Musikhusets intime Lille sal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede