Oplev Ida Gard for allerførste gang på dansk

Ida Gard er dronningen af flabet storyteller-punk, og har siden hun vandt DR´s KarriereKanonen i 2008 slået fast, at hun mestrer både de catchy melodier og de skarpe poetiske fortællinger.

Ind til benet. Finurlig. Højtråbende og helt stille. Ida Gard rummer alt det, du ikke kan komme udenom. Det behøver du heller ikke. På sit kommende album spidser hun både pennen og albuerne. Ikke mindst LIVE.

Man kan ikke sige ’vidunderlig’ uden at sige ’underlig’, er der blevet sagt om Ida Gard. En rammende beskrivelse af en sangskriver og sangerinde, som aldrig har passet ind i andre kasser end sin egen. Og heldigvis for det. Den Gards’ke tone får nemlig helt nyt og endnu større liv på det kommende, dansksprogede album, der rammer landet 3. februar.

Du kan høre alle de nye sange live, når indtager Musikhusets intime Lille sal.

På sangskriverens første dansksprogede album Kan du se mig nu? punker hun både musikken og os andre i Dem der ligger på jorden (må man træde på!), fortællingen om de To Drenge og den inderligt smukke Vestre Kirkegård, og det er ganske enkelt umuligt ikke at forholde sig til Gard live.

For ligegyldigt bliver det aldrig, og de danske ord og toner er på samme tid både fremadskuende, nyskabende – og på trods af referencer til flere af firsernes store, danske sangskrivere som Elisabeth og Linnet, lyder Ida Gard … som Ida Gard.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede