Hun har sunget kor for nogle af det 21 århundredes største musiklegender og vundet en Grammy for sin fantastiske vokal. Nu har du chancen for at opleve Judith Hill live i Musikhuset.

Glæd dig til at opleve den prisvindende amerikanske R&B og soulsangerinde og sangskriver Judith Hill, når hun går på scenen i Musikhusets Lille sal. 

Judith Hill har sunget med legendariske Michael Jackson og været på turne med blandt andet Stevie Wonder, Elton John, Carole King og Ringo Starr. Og det er ikke svært at forstå hvorfor. Judith Hill har en gudsbenådet stemme, der går lige i sjælen – eller som det amerikanske musikmagasin Rolling Stone så kraftfuldt skriver, har hun ”stellar powerhouse vocals”.

Musikken er en del af Judith Hills dna. Hendes forældre mødte hinanden i et funkband i 1970’erne, og i en alder af blot fire år skrev hun sin første sang. I 2007 rejste den blot 23-årige Hill efter endt musikuddannelse til Frankrig for at optræde med den franske sanger Michel Polnareff. Det blev starten på en international karriere.

Prince som mentor

I 2015 vandt hun en Grammy i kategorien Best Music Film for sin optræden i dokumentarfilmen 20 Feet from Stardom - en film, der fortæller om livet som korstemme for nogle af det 21. århundredes største musiklegender. Samme år udgav hun sit debutalbum Back In Time, hvor selveste Prince var mentor og co-producer. 

Bedøm selv hendes eftertragtede, blændende vokal i musikvideoen Baby I’m Back, som du kan se her.Baby I’m Back er også titlen på hendes seneste album, der udkom i år. Som det amerikanske All Music skriver i sin anmeldelse, er Prince stadig ledestjernen på hendes seneste album. Så glæd dig til en fantastisk funky koncertaften i Musikhuset.

Lineup

Judith Hill: klaver/guitar
Robert Hill: bas
Michiko Hill: keyboard/B3
Chaun Dupre Horton: trommer

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede