Oplev jazz, pop og hiphop smelter sammen, når den aarhusianske sanger Karl William går på scenen i Musikhuset sammen med Peter Vuust Trio under årets jazzfestival.

Karl William er blandt de største artister på den danske musikhimmel. Siden han i 2015 løb med P3 Guld’s prestigefyldte Talent pris for ”sin stærke debut” efterfulgt af P3 Prisen i 2016, har han kun bevæget sig opad blandt stjernerne.

I 2017 slog han sin karakteristiske lyd fast på TV med flotte nyfortolkninger i musikprogrammet Toppen af Poppen. Kæmpehittet Om igen fra (2017) var med til at sætte yderligere skub i karrieren for Karl William, der i januar udgav sit fjerde album Ren, som har modtaget flotte anmeldelser.

****
Ren byder på en originalitet og en ægthed, der (…) viser at fortiden også af og til har sin ret i fremtiden.
GAFFA

****
Karl William er modnet, hans lyd er blevet skarpere og mere raffineret.
Fortsætter det i denne retning, kan vi sagtens være inde i en ny Karl William-guldalder.
Soundvenue

Til koncerten i Musikhuset får Karl Williams fremragende vokal og musik lov til at udfolde sig i jazz-formatet sammen med Peter Vuust Trio, som består af Peter Vuust, Nikolaj Hess og Morten Lund – der er blandt landets allerdygtigste jazzmusikere.

Glæd dig til at blive ramt af en symbiose af lyriske perler, når den 27-årige aarhusianer leverer vellyd og lækre hits sammen med Peter Vuust Trio i Lille sal. 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede