Kaya Brüel og Ole Kibsgaard i dejlig julekoncert

Tag hele familien med til en varm julekoncert, når Kaya Brüel og Ole Kibsgaard juler for både børn og voksne sammen med strygekvartetten Kvartet Sagen. Det bliver stemningsfuldt med juleglimt i øjet, når Kaya Brüel og Ole Kibsgaard synger gamle og nye julesange, bakket op af strygekvartetten og percussionisten Peter Kibsgaard.

Koncerten er et samarbejde mellem Musikhuset og organisationen MusikBeRiget, der de seneste 13 år har arbejdet for at skabe livskvalitet for indlagte børn og unge og deres familier.  
MusikBeRiget skaber et musikalsk pusterum for de syge børn, hvor der er plads til alle slags følelser. Koncerterne viser, at selv svært syge børn får det bedre af levende musik. Musikken kan nemlig være ventil for de mange følelser, som måske ikke får plads i en hverdag fuld af behandling og rutiner på hospitalet.

MusikBeRiget har spillet koncerter på Rigshospitalet, Glostrup og Bispebjerg hospital, men har de seneste år udvidet med satellitafdelinger, der blandt andet har givet koncerter for syge børn og unge på Aarhus Universitetshospital i Skejby. 

Halvdelen af indtægterne fra koncerterne i Musikhuset går direkte til MusikBeRigets musikalske aktiviteter for indlagte børn og unge på Skejby.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede