Enestående koncertoplevelse med Kwamie Liv

Blot fire danske byer gæstes af Kwamie Liv til november, når den anmelderroste sangerinde endelig vender tilbage til scenen – og hun lover at have helt nye sange på sætlisten!

Hun har tryllebundet publikum, siden hun debuterede i 2014. Med sin yndefulde, nærværende og sensuelle stemme - lyser Kwamies sagte og sjælfulde sange op på den danske og internationale musikhimmel. Hun formår, om nogen, at sætte ord på livets små og store fortællinger og er ikke bange for at bevæge sig ind i kærlighedens melankoli, det dunkle mørke eller sindets dybe ro.

★★★★★

”Det er simpelthen en vokal i verdensklasse”

GAFFA

Sådan lød det begejstret fra musikmagasinets anmelder efter koncerten med Kwamie Liv i Musikhuset i 2020. Hendes smukke stemme omfavnede publikum, i den fyldte sal, med sange som New Boo, All The Other Boys og 17.

Både som menneske, performer og senest som X-factor dommer, hviler Kwamie Liv i sig selv - et overskud, hun har med sig fra sin multikulturelle, nomadiske opvækst, som også har farvet hendes kunstneriske udtryk. At musikken altid har boet i hende, vidner hendes fortolkninger i Toppen af Poppen om - og ikke mindst Kim Larsens Pianomand - som for alvor har banet vejen til danskernes hjerter.

”Det, at stå på scenen, er noget helt specielt. Der er et nærvær og en tilstedeværelse som jeg ikke oplever på den måde andre steder. Jeg glæder mig meget til at skulle gøre det igen sammen med publikum og mit dejlige band. Lige nu laver jeg ny musik, som jeg er meget spændt på at præsentere for jer"

Kwamie Liv
Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede