Mød Rasmus Bjerg og Sofie Linde, når de præsenterer Linde på Bjerget i Musikhuset

Danmarks nyeste sjove makkerpar, Sofie Linde og Rasmus Bjerg, tager deres varieté-show på tour. En stor farvestrålende patchwork-forestilling af sketches, musik og dans krydret med kostumeskift og overraskelser, hvor publikum får lov at opleve duoen, når de er allerbedst - nemlig når de har det sjovt.

”Det bliver ét show med smæk på. Et kludetæppe af skæve idéer og vandvittige indfald. Én ting er sikkert; det bliver anarkistisk og uforudsigeligt – ligesom os, Linde og Bjerg,” fortæller Rasmus Bjerg.

”Vi deler ret meget den samme form for humor, og det vil man sikkert også kunne mærke på scenen. Vi skal give folk en kærlig humoristisk lussing, så de går derfra helt elektriske, men uden helt at vide, hvad der egentlig har ramt dem. Fri leg i vanvidsbuffeten!” stemmer Sofie Linde i.

Om Sofie Linde og Rasmus Bjerg

TV-værten Sofie Linde og skuespilleren Rasmus Bjerg startede deres samarbejde med showet Linde på Bjerget på teatret Aveny-T i København i starten af 2020. Meget er sket siden sidst, og nu er duoen klar til at tage showet ud på landevejene i foråret 2022.

Sofie Linde er autodidakt TV-vært og forfatter. Mange kender hende som den fantastiske vært for underholdningsprogrammet X-Factor, hvor hun i år er vært for syvende år i træk. Inden da har hun blandt andet været vært for en lang række programmer på DR, herunder sit eget talkshow på DR Ultra, Sofie Linde Show. I oktober 2018 udgave hun sin første bog med titlen Fårking Gravid – en fremmed flytter ind om sin graviditet med datteren Trine.

Rasmus Bjerg er uddannet skuespiller fra Statens Teaterskole og har haft stor succes både på teatret, på TV og i film. Mange vil huske Rasmus for sin eminente portrættering af John Mogensen i spillefilmen Så Længe Jeg Lever (2018). Han har desuden medvirket i række underholdningssucceser som Danmarks Sønner (2019), Bille Augusts Lykke-Per (2018), Alle for en-filmene (2011-17) og er særligt husket for sin rolle i DR satireserierne Wulffmorgenthaler og Dolph & Wulf samt TV-serien Mr. Poxycat & co. Derudover har han stablet to anmelderrose soloshows på benene: Rasmus Bjerg Solo i 2015 og Vel-bjerget i 2018 og i 2022 får filmen Vildmænd premiere, hvor Rasmus Bjerg spiller hovedrollen.

Vær med i Store sal denne morsomme aften som du garanteret sent vil glemme. 

Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Musikmenu Petit kr. 229,- Musikmenu Grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasseriemenu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Linde på Bjerget
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede