Sveriges smukkeste stemme skyder jazzfesten i gang i Musikhuset.

Traditionen tro inviterer vi til jazzgalla i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival. Det er altid en ganske særlig oplevelse, når det suveræne Aarhus Jazz Orchestra indtager scenen i Store sal sammen med internationale stjerner under den årlige jazzfestival. 

I år præsenterer Aarhus Jazz Orchestra den grammyvindende svenske sanger Lisa Ekdahl.

Tilbagelænet og følsom

Der er lagt op til en dejlig og hjertevarm sommeraften, når den verdensberømte sanger og sangskriver lægger vejen forbi Musikhuset.

Siden Lisa Ekdahl slog igennem i 1994, har hun tryllebundet fans og anmeldere. Med tilbagelænet stil, skrøbelighed og følsomhed gør den svenske stjerne hver eneste livekoncert unik. Lisa Ekdahl udgav senest albummet GRAND SONGS i 2021, hvor hun fortolker flere af sine yndlingskunstnere. Albummet byder på hits af blandt andre Beyoncé, Carole King, Diana Ross og Bob Dylan, der bliver taget under kærlig musikalsk behandling.

Her kan du høre hendes fortolkning af Billie Eilish-nummeret Wish You Were Gay, som også er på albummet. Liveudgaven er fra Lisa Ekdahls seneste koncert i Musikhusets Store sal i oktober 2022.

Nye sange og store hits i Store sal

Til jazzgalla kan du glæde dig til at høre både Lisa Ekdahls nyere musik og sange fra hendes stilsikre bagkatalog. Med på scenen er de 17 musikere i Aarhus Jazz Orchestra og den altid karismatiske dirigent Nikolai Bøgelund.

Forvent en vellydende aften i Musikhusets Store sal, som bliver fyldt med smukke toner, store følelser og en rørende stemme tilsat bigbandets storladne lyd og lækre jazzstemning.

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Jazzgalla i Musikhuset er hvert år en unik oplevelse. Lisa Ekdahl skriver sig på listen over store internationale navne, der sammen med Aarhus Jazz Orchestra har skudt gang i jazzfesten i Musikhuset. Tidligere har Curtis Stigers, Eliane Elias, Caro Emerald, Melody Gardot, Jamie Cullum og David Sanborn givet koncert med Aarhus Jazz Orchestra.

Jazzgalla bliver igen i år en af mange koncerter, du kan glæde dig til at opleve i Musikhuset under Aarhus Jazz Festival. Under navnet Musikhuset Swinger byder Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset indenfor til en hel uge med masser af jazz i alle afskygninger. Der bliver rig mulighed for at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Festival fylder den 13. - 20. juli 2024 traditionen tro Musikhuset og resten af byen med de bedste jazztoner fra danske og internationale musikere.

Programmet for Musikhuset Swinger og jazzfestivalen bliver offentliggjort løbende.

Om Aarhus Jazz Orchestra

Aarhus Jazz Orchestra er et prisvindende aarhusiansk bigband. I orkestret sidder nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene, og de høster jævnligt rosende anmeldelser, ligesom de har vundet flere priser ved Danish Music Awards Jazz.

 

Gennem årene har de arbejdet sammen med nogle af de største jazzikoner i vor tid, herunder Jamie Cullum, Eliane Elias, Kurt Elling, Randy Brecker, Melody Gardot, John Scofield, Peter Erskine, David Sanborn, Dee Dee Bridgewater og mange flere.

 

Se mere på www.aarhusjazzorchestra.dk  

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede