Oplev en af verdens bedste bassister i Musikhuset Aarhus.

Marcus Miller anses for at være en af de bedste og mest indflydelsesrige bassister nogen sinde. Nu har du mulighed for at opleve Marcus Miller, når giver koncert i Musikhusets Store sal.

Marcus Miller gæster Aarhus oven på sit seneste, genredefinerende album, Laid Black, der udkom i 2018. Blandt sangene på albummet er Que Sera Sera, der har mere end to millioner visninger på youtube.

Prisvindende amerikansk bassist

Marcus Miller er et unikum i form af sin omfattende musikalske karriere. Han har vundet to amerikanske Grammyer, har modtaget en Edison Award for Lifetime Achievement in Jazz og er udpeget som UNCESCO Artist for Peace.

Hans karakteristiske baslyd har været med til at lægge lydtæppe til et væld af musikhistoriens store navne lige fra Miles Davis og Luther Vandross over Herbie Hancock til Eric Clapton, Aretha Franklin og Elton John.

Enhver, der har lyttet til Marcus Millers musik eller oplevet hans koncerter live, ved, at der venter noget af en oplevelse med det nye album. Millers kraftfulde jazz/funk bas spiller for fuld kraft og skubber grænser og rykker jazz op på et nyt niveau. Sammen med sit utrolige band med vil Marcus Miller helt sikkert begejstre og udfordre publikum i Musikhuset og tage dem med til nye højder. Glæd dig! 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede