Ilter og vellydende vokal tilsat sublime strygere.

Glæd dig til en unik og intim aften med spændende nyfortolkninger, når svenske Mariam Wallentins iltre og alsidige vokale finesse smelter sammen med strygerensemblet Who Killed Bambi.

Stærk vokal og sublime strygere

Who Killed Bambi har fået en særlig stjerne i Musikhuset. De seneste år har sekstetten spillet koncerter, hvor de har inviteret danske solister ind i deres vidunderlige strygerunivers.

Her smelter alt fra popbaskere, radioballader til rockbrag sammen med det aarhusianske strygerensembles lyd og virtuositet. Det er tidligere blevet til mindeværdige koncerter med blandt andre Katinka, Kira Skov, Jonas Petersen fra Hymns from Nineveh, Bjørn Fjæstad, Sebastian Wolff fra Kellermensch, Lydmor, Ginne Marker og Fallulah.

Kunstnerisk svensk fyrtårn

Denne aften er det den svenske sangerinde Mariam Wallentin, der får en forrygende tur i Who Killed Bambis suveræne selskab. Mariam Wallentin er også kendt under kunstnernavnet Mariam The Believer og som forsanger i den kompromisløse duo Wildbirds & Peacedrums, samt jazzkollektivet Fire! Orchestra.

Med musikalske rødder dels i improvisation, dels i pop og soul har Mariam Wallentin gennem 20 år stået som et kunstnerisk fyrtårn på den nordiske musikscene. Samarbejdet mellem Who Killed Bambi og Mariam Wallentin startede tilbage i 2013 til en koncert i netop Musikhuset. Nu mødes de 10 år senere til en aften med sange fra hele Mariams bagkatalog.

Glæd dig til at få en skøn musikalsk liveoplevelse ind under huden i Musikhusets intime Lille sal i suverænt selskab med Mariam Wallentin og Who Killed Bambi.

 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede