En stærk vokal, en akustisk guitar og masser af hæder.

Mike Andersens seneste soloalbum, One Million Miles, fik fantastiske anmeldelser, og lige nu lægger han sidste hånd på en ny albumudgivelse. Der er således lagt op til en suveræn akustisk koncert med både spritnye og gamle velkendte sange, når Mike Andersen gæster Musikhuset i oktober.

Læs her, hvad anmelderne skriver:

****
"One Million Miles er så vellykket et album, at jeg ikke vil tøve med at kalde det af internationalt tilsnit."

Ivan Rod, GAFFA

****
"Alene sammen med sin guitar, sin erfarne sangstemme og nogle velplacerede fodtramp giver Aarhusianske Andersen blues'en nyt og intimt liv. Det er både personligt og sært iørefaldende.”

Henning Høeg, BT

Mike Andersens solokoncept er bygget op af få elementer, og det er så godt, at det i 2020 blev belønnet med en DMA-award. En statuette, som Mike Andersen nu har to af.

Eminent soloartist

Mike Andersen mestrer soloformatet til perfektion, og med hans vokale rækkevidde mærker vi at ”less is more”. Der er også skåret ind til benet - til knoglemarven - på One Million Miles (2019).

”Albummet har et meget råt og simpelt udtryk. Det er optaget live i studiet, helt uden overdubs og edits, og er derfor langt mere råt, upoleret og nøgent end noget jeg tidligere har lavet”, fortæller Mike Andersen.

Mike Andersen har i alt udgivet syv album med band og spillet et utal af livekoncerter. En million mil på landevejen, er det nok næppe blevet til, men det er tæt på. Mike Andersen og hans band har nemlig gennem de sidste 20 år kørt landevejene i Danmark og resten af Europa tynde. Og der er stadig mange flere kilometer i dem.

Men nu møder Mike Andersen altså også sit publikum helt alene.

”Jeg har altid stræbt efter at lave sange, som kan holde til at blive fremført af bare mig selv og en guitar. Alligevel har jeg aldrig før turdet udgive eller spille dem live på den måde, jeg har gjort nu”, siger Mike Andersen.

Mike Andersen har international klasse med en stor lyd og en vanvittig stærk vokal. Glæd dig til en fantastisk koncert i Musikhusets vellydende Rytmisk sal.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede