Musikhuset x Grim poster
Musikhuset x Grim poster

Midsommerfest og fed musik under åben himmel.

Oplev Annisette, Pernille Rosendahl, Dorthe Gerlach og eee gee i selskab med Danmarks Underholdningsorkester, når Musikhuset og GrimFest fejrer midsommer under åben himmel.
                                                               
Tag med Musikhuset og GrimFest på udflugt i det grønne og få en mindeværdig og musikalsk midsommeraften. Destinationen hedder Grimhøjgaard i Brabrand og med på turen er Danmarks Underholdningsorkester samt tre generationer af landets stærkeste sangere og sangskrivere gennem årtier.

Nyt samarbejde skaber stærke oplevelser

I efteråret 2023 kunne kulturlivet i Aarhus opleve et nyt og uventet samarbejde spire frem på tværs af byens musikscene. Musikhuset inviterede nemlig Brabrand-festivalen GrimFest en tur indenfor. Det blev en succes, og til juni bærer samarbejdet allerede ny frugt, når fortegnet vendes om, og Musikhuset gæster Grimhøjgaard, som er GrimFests egne grønne rammer i den vestligste ende af Aarhus.
                                                           
Her får fire af landets ypperste sanger-sangskrivere – Annisette, Pernille Rosendahl, Dorthe Gerlach og eee gee – på skift luft under vingerne af Danmarks Underholdningsorkester.

Der er lagt op til lidt af en once-in-a-lifetime-oplevelse, når Danmarks Underholdningsorkester sætter de fire kunstnere stævne under åben himmel.

Gårdhygge under åben himmel

Det hele foregår i et trygt, grønt åndehul i Brabrand. Grimhøjgaards stemningsfulde omgivelser føles lige så intim som en stor havefest og er en ekstra garant for en gennemført og vedkommende aften.

Glæd dig til en aften, hvor musikken, fællesskabet og hyggen er i højsædet – nøjagtigt som det skal være, når sommeren og de lyse nætter rammer sit højeste i Danmark.

Musikhuset X Grim Musikhuset.Dk Slider 770X500 5
Musikhuset X Grim Musikhuset.Dk Slider 770X500 6
Musikhuset X Grim Musikhuset.Dk Slider 770X500 3
Stemning Grimfest Mikkel Berg Pedersen 03 08 2023 037
Musikhuset X Grim Musikhuset.Dk Slider 770X500 2
Musikhuset X Grim Musikhuset.Dk Slider 770X500 1
Musikhuset X Grim Musikhuset.Dk Slider 770X500 4
Grim

Mad og drikke

Hvis du bliver sulten lige inden årets midsommerkoncert eller i pausen, så byder Spiselauget på lækkerier i Grimhøjgaards hyggelige food court. Du kan sætte tænderne i deres velkendte Umami Burger, eller vælge mellem fish 'n' chips og deres madanmelderroste, veganske alternativ – ish 'n' chips.

I de hyggelige barer finder du også et bredt sortiment af både øl, vin, cocktails, vand og alkoholfrie drikkevarer.

Hvis du ønsker en restaurantoplevelse, så kan du booke bord i Restaurant GrimLauget.

GrimLauget byder dig på en eksklusiv middag i rustikke, upcyclede omgivelser. Du kan vælge mellem at spise en 3-retters middag inden koncerten – eller snuppe en 2-retters menu i pausen mellem koncertens to sæt.

KL 17.00-18.30 (3 retter)

Bestil bord

20.00-21.00 (2 retter)

Bestil bord

Praktisk info

Barer & Drikkevarer

 

I de hyggelige barer finder du et bredt sortiment af både øl, vin, cocktails, vand og alkoholfrie drikkevarer.

 

På pladsen kan der betales med kort og mobilepay.

 

Transport

 

Pladsens lokation er Grimhøjvej 20. Her er der gratis parkering med få skridt til indgangen.

 

Bus 4A stopper ved både Grimhøjvej og Holmstrupgårdvej - begge med ca 5 mins lige gang til pladsen - der vil være skiltet så du let finder vej.

 

Pladsen

 

Grimfest-pladsen er en hyggelig oase, der ligger tæt på den smukke Skjoldhøjkile og er omgivet af frodige, grønne skove.
Denne beliggenhed skaber en naturlig og afslappende atmosfære, hvor du som gæst kan nyde både musikken og fuglesang.

 

Øvrigt
Der er handicaptoilet.

Om de optrædende

I mere end 55 år har Annisette været stemmen bag The Savage Rose. Det danske beat-orkester debuterede i 1968 og er blandt andet kendt for nogle af 1970’ernes mest toneangivende rock-udgivelser som Dødens Triumf og Wild Child. Og ikke mindst for Annisettes sjælfulde vokal, som fortsat er en naturkraft i dansk musik. Hun er i øjeblikket også tv-aktuel i portrætdokumentarserien Annisette – Rebel for livet, som kan streames på DRTV.

Pernille Rosendahl gjorde sin entré med et af 00’ernes mest elskede og betydningsfulde bands, Swan Lee. Siden har hendes kunstneriske talent udfoldet sig i flere retninger. Vigtigst at nævne er udgivelsen af hendes anmelderroste debutalbum Dark Bird i 2016 og The Hurt fra 2019. Begge albums har medvirket til at etablere Pernille Rosendahl som en af de mest alsidige og efterspurgte live-kunstnere på den danske musikscene.


I år er det 20 år siden, at Dorthe Gerlach med Hush sendte country-pop til tops på danske hitlister. Debuten A Lifetime brød gennem lydmuren med banjo, lap steel og Gerlachs blide vibrato. Den anmelderroste duo har siden udgivet fire albums mere mens Gerlach på egen hånd i 2015 prøvede kræfter med sange på sit modersmål med solodebuten Natlys.

Emma Grankvist slog sine initialer E.G., eller rettere eee gee, fast med Winning i 2022. Albummet var en singer/songwriter-debut med internationalt format, men som også tog danske anmeldere med storm. Det samme gjorde sidste års svære toer, SHE-REX, der har tilført nye nuancer af disco og soul til eee gees musikalske univers.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede