Nicklas Sahl inviterer dig med til en ganske særlig aften.

Forestil dig alle de sange du kender rigtig godt - fremført helt intimt og autentisk med kun en guitar og en stemme. Det er præcis denne sjældne mulighed, du kan opleve i Musikhusets Rytmisk sal.

Efter at have brugt hele efteråret 2022 på utallige koncerter med sit band i både Tyskland og Danmark, skæres der i 2023 ind til benet. Dette bliver, udover enkelte festival shows, derfor også årets eneste mulighed for at fange den unge sanger, hvorfor det gøres ekstra specielt.

Det er vigtigt for mig i ny og næ, at søge tilbage til mit kunstneriske udgangspunkt: mig, min guitar og mine sange. Jeg savner at komme helt tæt på publikum, og har længe tænkt, at jeg gerne vil få stablet en solokoncert på benene. Jeg glæder mig til at give folk en intim og nærværende koncert, hvor vi sammen skaber en magisk aften.

Nicklas Sahl

Alene på scenen

Den 26-årige rutinerede sanger og sangskriver stiller sig alene på scenen med sin guitar for at skabe en nærværende aften med sit publikum. Musikken vil bestå af alle de velkendte sange, du kender fra radioen, og som har manifesteret Nicklas Sahl som én af Danmarks stærkeste pop-artister. Sange som New Eyes, Planets, Four Walls, Standout Be Special og Quit Sugar. Men aftenen vil også være et pusterum, hvor balladerne får ekstra meget plads, og hvor helt nye og endnu ikke udgivede sange kommer ud og skaber liv hos publikum.

Nu kan du glæde dig til endnu en intim og særlig aften i Nicklas Sahls velspillede og vellydende pop-univers.

Support

Inden koncerten med Nicklas Sahl er der opvarmning med den unge musiker CEVIL, der byder på popmusik med en snert af retro- og hyperpop.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede