Nikolaj Nørlund kommer til Musikhuset med ny musik og stærke sange fra bagkataloget.

Glæd dig til at opleve en af landets fineste sangskrivere, når Nikolaj Nørlund træder op på scenen i Musikhusets intime Lille sal.

Siden solodebuten Navnløs, hvor han fortolkede Michael Strunge-digte, har Nikolaj Nørlund udfordret og skubbet sine egne og publikums grænser med imponerende og meget forskelligartede projekter inden for musik og lyrik. Han har et hav af udgivelser bag sig i et eget navn, og han har lavet musik med symfoniorkestret Copenhagen Phil og stærke navne som Niels Skousen, Jens Unmack og Ulige Numre. Senest har han samarbejdet med forfatter Naja Marie Aidt om albummet Housewarming. 

Nikolaj Nørlund er aktuel med sit nye album Alle Søstrene, der blandt andet byder på singlen Den Nye Danske Sommer med Mew-forsanger Jonas Bjerre og keyboardmesteren Adi Zukanovic. Albummet fik fremragende anmeldelser.

★★★★★

Det hele spiller top på albummet, der finder den helt rigtige balance mellem det lette melodiske anslag og det mørkt drejede.

GAFFA

I 2003 vandt han en Danish Music Awards i kategorien Årets producer og i 2006 en Steppeulv ligeledes i kategorien Årets producer. I 2012 modtog Nørlund Niels Matthiasens kulturpris Kultur-Niels.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede