Bevæg dig frit mellem orkestrets instrumentgrupper og få en unik oplevelse af det store sammenspil, mens musikerne fra Aarhus Symfoniorkester spiller rundt om dig – så tæt på, at du kan røre musikken.

 

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan det er at være midt inde i et orkester – mens musikken spiller? Nu får du chancen for at prøve det!

I Open Orchestra inviterer vi publikum til at opleve musikken midt i fællesskabet – fuldstændig ligesom orkestrets musikere. Musikerne er placeret i grupper, og publikum kan gå rundt blandt dem – og skifte plads mellem værkerne. Musikken lyder nemlig helt forskelligt, hvad enten du hører den fra violinernes eller basunernes plads i orkestret. Oplev samspillet mellem musikerne – og dirigentens betydning for musikken.

Koncerten er både for den vante koncertgænger, som vil opleve orkestret på en helt ny måde – og for dig, der gerne vil opleve orkestret for allerførste gang. Og så er den perfekt for børn. Musikken bliver de allerdejligste toner af blandt andet Tjajkovskij, Grieg samt en overraskelse fra filmens verden. Undervejs fortæller vi om musikken, så du kommer helt tæt på – både på musikerne og på musikken.

_
Open Orchestra er udviklet af Copenhagen Phil med støtte fra Nordea-fonden

 

Dirigent
Subin Kim

Værker
Værker af bl.a. Tjajkovskij, Grieg, Elgar og John Williams

Varighed
ca. 60 minutter
Anbefales fra 7 år


Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede