POUL KREBS TAGER SMÅ SENSATIONER PÅ 25 ÅRS JUBILÆUMSTURNE

”Det hold jeg har nu, har en spilleglæde og en legelyst der gør, at jeg glæder mig stort til at spille hele det album, der gjorde så stor en forskel for mig. Det er sange der bare så gerne vil spilles, i netop dét særligt gode selskab!”

I 1995 udsendte Poul Krebs albummet SMÅ SENSATIONER. Det kom til at gøre en enorm forskel i hans karriere – og rummede numre som Sådan nogen som os, Morrison, Dylan og Elvis, Prinsessen af Aalborg, titelnummeret, Vinden danser og Leidse Plein. Uopslidelig sange, der siden har været spillet ved hans koncerter, er blevet roteret flittigt i radioen og som hele tiden opdages af nye lyttere. Nu fejrer Poul Krebs albummets 25 års jubilæum med en række koncerter rundt i Danmark, hvor han sammen med sit stærke band - Troels Skjærbæk (bas), Rune Kjeldsen (guitar), Palle Hjorth (tangenter) og Rasmus Valdorff (trommer) – vil genbesøge Små sensationer og spille alle sangene fra albummet.
Små sensationer  blev i sin tid det endelige kommercielle gennembrud for Poul Krebs - og sikrede en glad sangskriver ikke mindre end 6 nomineringer da der skulle uddeles Grammy'er for '95, samtidig med at P3s lyttere tildelte mega hittet sådan nogen som os, prisen som årets hit. Albummet er efterhånden solgt i langt over 200.000 fysiske eksemplarer og har opnået fire-dobbelt platin. Også på musikportalerne har Små sensationer markeret sig – og de forskellige udgaver der er udgivet af sådan nogen som os bl.a. med Henning Kvitnes, Wenche Myhre og Pouls egen version er streamet omkring 12 mio. gange, alene på Spotify.

Arrangør: Musikhuset Aarhus

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede