25 albums fejres med 25 koncerter

I sommer spillede Poul Krebs sin sidste store festivalkoncert, men musikeren er heldigvis alt andet end færdig med at turnere. I begyndelsen af 2023 tager Poul Krebs nemlig på sin største indendørs tour i mange år! 

Poul Krebs har hele bagkataloget og det nye album Sange til Natten fra 2022 med, når han drager ud på den store landsdækkende turné. Han siger om den kommende tour:  

”Jeg har udgivet 25 albums, så jeg fortalte min booker, at det selvfølgelig skulle fejres med 25 koncerter. Jeg glæder mig virkelig til, at komme rundt på den her måde igen – ud i de magiske sale, hvor der selvfølgelig er plads til de helt store armbevægelser, men hvor vi også kan se hinanden dybt i øjnene og træde ind i rum sammen, hvor musikken og pulsen får lov til at leve mellem os. Og jeg lover, vi kommer vidt omkring i de mange albums.”  

Hitmager og storyteller

Poul Krebs har leveret et hav af hits og tilføjet den danske sangskat klassikere på stribe. Det bliver han ved med. Han er en af dansk pop/rocks bedste iagttagere og forstår at skabe historier, vi kan identificere os med. På sin helt egen østjyske facon og med sit strålende nærvær leverer Krebs historier hverdagens trummerum, sporadiske observationer, sindets afkroge og fra livets vedvarende og forbigående relationer.

Poul Krebs har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet 25 albums, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. Han er af anmelderne blevet rost adskillige gange for sin musikalske genialitet.

"En af dansk poprocks bedste iagttagere"

BT

"En troværdig og ligefrem kunstner i særklasse"

Jyllands-Posten

"En ualmindeligt kultiveret musiker, der presser sig selv til det yderste
for at give publikum en oplevelse, de aldrig glemmer

GAFFA
Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede