Glæd dig til en eksklusiv koncertoplevelse, når Poul Krebs og Danmarks Underholdningsorkester går på scenen i Musikhusets Store sal. 

Poul Krebs har sat sig i hjertekulen hos flere generationer. Musikken lever i nærværet, den østjyske facon og den ukuelige spillemandsglæde. I 2021 tager historiefortælleren på efterårs-tour akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, og den 24. oktober kan du opleve dem live til en storslået koncert i Musikhuset.


Nostalgiens mester 

Poul Krebs forstår at levere historier. Fra lokale perler, hverdagens trummerum, sindets afkroge og livets vedvarende og forbigående relationer. Det er ganske enkelt forfriskende, når Poul Krebs på en underspillet facon mestrer nostalgiens kunst og samtidig dykker ned i vores fælles nutid og fremtid. Han har leveret et hav af hits, heriblandt Johnny han var lige ved at blive sindssyg, Morrison, Dylan og Elvis, Hør suset og Sådan nogen som os - den legendariske kærlighedssang, som de fleste danskere kan skråle med på.

Poul Krebs har i løbet af sin karriere skrevet over 500 sange, spillet mere end 1000 koncerter og udgivet utallige albums, som tilsammen er solgt i over en million eksemplarer. Han er af anmelderne blevet rost adskillige gange for sin musikalske genialitet.

Klassikere i nye klæder 

På den kommende tour er Poul Krebs akkompagneret af Danmarks Underholdningsorkester, der er kendt for kontinuerligt at rykke grænserne for, hvad et klassisk orkester egentlig kan. Med nysgerrighed, fleksibilitet og kunstnerisk dygtighed har de gennem mere end 70 år fornyet og forfinet genren.

Forvent originalitet, østjysk hjertevarme og nye fortolkninger af klassikere, når en af Danmarks mest populære musikere går på scenen sammen med Danmarks Underholdningsorkester i Musikhuset.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede