Rasmus Bjerg og Danmarks Underholdningsorkester inviterer til juleshow i Musikhuset.

Til december trækker Rasmus Bjerg i gallatøjet og drager på juleshowturné for at hylde julen sammen med selveste Danmarks Underholdningsorkester. Tag hele familien med til en magisk aften fuld af sjov, musik, nostalgi og en masse personlige jule-anekdoter fra Rasmus Bjergs eget liv.

"Julen har altid betydet meget for min familie og mig. Det er en tid hvor vi rykker sammen i mørket, og gør en ekstra indsats for hyggen og hylder vores juletraditioner. Derfor betyder det meget for mig at jeg kan rejse rundt i Danmark og sprede julelys og klokkeklang," fortæller Rasmus Bjerg.

Masser af spas og musikalsk juleknas

Rasmus Bjerg er en fantastisk entertainer og vil i løbet af aftenen træde ind og ud af forskellige karakterer på en måde, der kunne lede tankerne hen på det legendariske Disneys Juleshow, hvor Jesper Fårekylling styrer børn og barnlige sjæle igennem klip fra Disneys klassiske tegnefilm.

Rasmus Bjerg kæder selv aftenen sammen som vært på gallashowet. Publikum vil altså være i trygt og sjovt selskab, når han slår dørene op til sit store juleshow for hele familien. Om showet fortæller Rasmus Bjerg:

”Det er et klassisk juleshow som vi kender det og holder af - Dog med ét benspænd; Det er mig der styrer løjerne…og så er det aldrig til at vide hvad der sker. Men jeg valser ned af memory lane genopliver lyden af min barndoms jul med juleklassikere fra Disney til Elvis, spas og musikalsk juleknas.”  

Kendt fra flere juleroller

Rasmus Bjerg, der selv er stor fan af julen, har flere juleroller på det omfattende skuespiller-cv, blandt andet i Wikke & Rasmussens julekalender, Julestjerner, men ellers kender vi ham blandt andet som den legendariske Mr. Poxycat, der med stor selvtillid forsøger at bryde igennem som professionel tryllekunstner. Og så kender vi ham fra hans legendariske rolle som dansktoppens ukronede konge, John Mogensen, i Ole Bornedals film, Så længe jeg lever.

Vær med blandt publikum, når Rasmus Bjerg og Danmarks Underholdningsorkester skaber vaskeægte julestemning i Store sal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede