Forrygende teaterkoncert for hele familien om naturvidenskabens forunderlige verden.

Hvorfor skinner Solen?

Hvor langt er der til Månen?

Hvad var Big Bang?

Ikke mindst - hvordan vi lærer at passe bedre på vores klode?

Sigurd Barrett er tilbage med en ny teaterkoncert for hele familien ovenpå succesen Sigurd fortæller Danmarkshistorie, som spillede for udsolgte huse i hele Danmark. Sammen med multikunstneren Eskild Dohn har Sigurd udviklet sange, film, brætspil og en bog, som introducerer børn og voksne for naturvidenskabens utrolige verden. Bliv klogere på den sjove, lærerige og musikalske børneforestillingen i videoen nedenunder. 

Sigurd Barrett og Eskild Dohn tager i selskab med 4 dansebørn publikum med på en formidabel rejse for at finde nøglen til både troskab og videnskab, for hvordan skal man ellers kunne besvare livets allerstørste spørgsmål? I forestillingen møder vi både Tycho Brahe, H.C. Ørsted, Niels Bohr og mange andre, og vi møder også de essentielle spørgsmål, som handler om vores klode og vores fremtid: Hvad er drivhuseffekten, og hvordan vi får en mere bæredygtig livsstil?

Forestillingen indeholder masser af sjove, skæve sange om atomer, grundstoffer og planeter, og der er både leg og læring for hele familien samt grundlag for gode og vigtige snakke bagefter – når Sigurd Barrett og Eskild Dohn slipper løjerne løs i deres nye magiske videnskabsforestilling.

 

MGL0244
MGL0195
MGL0251
MGL0208
MGL0159
MGL0112 (1)
MGL0259

Lyt til Sigurds sange om naturvidenskab her:

Anbefales fra 5 år.

Medvirkende

Sigurd Barrett, Eskild Dohn, Sandra Bothmann og 4 dansebørn
Iscenesættelse: Louise Schouw

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede