Tim Christensen & Danmarks Underholdningsorkester poster
Tim Christensen & Danmarks Underholdningsorkester poster

Tim Christensen sætter for første gang helt nye harmonier og stemninger til sin imponerende sangskat.

Oplev Tim Christensen i symfoniske rammer, når han gæster Musikhuset med Danmarks Underholdningsorkester. Sammen sætter de toner til hans imponerende bagkatalog. 

Tim Christensens sangskrivning er lyden af rebelsk overdrive på teenage-værelset, mindet om den første forelskelse og en betontung klippe til midtvejskrisen. Det er få sangskrivere forundt at skabe soundtracks til hele livet. Men det er lige hvad Tim Christensen har gjort igennem sin nu mere end 30 år lange karriere i dansk musik.

"Der sker noget magisk når modsætninger mødes. Når sangskriverens melodier tages med på en helt ny rejse af andre instrumenter og musikeres sårbarhed eller styrke og sætter en ny scene for en sangs tematik eller stemning. Dét er indbegrebet af symfoni – og for mig, bliver det særligt magisk, når den harmoni opstår mellem rocken og det klassiske. Derfor bliver det også helt specielt at komme landet rundt med Danmarks Underholdningsorkester og genopdage mine egne sange i samspil med dem live foran publikum."

Tim Christensen

Tim Christensen har netop markeret 20-året for et af sine hovedværker, da han tog Honeyburst og sit trofaste liveband, The Damn Crystals, med i Musikhuset og ud på tour til flotte anmelderroser fra både GAFFA og Politiken. Hør selv hvordan det lød:

I 2025 kan du glæde dig til en særdeles sjælden mulighed for at opleve Tim Christensens enestående sangskrivning i konstellation med 45 af landets ypperste, klassiske musikere.

Følg Facebook event
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede