Wiener Sängerknaben poster
Wiener Sängerknaben poster

Oplev Wiens berømte drengekor i Musikhuset.

Wiener Sängerknaben er essensen af Wiens rige musikliv og et af verdens ældste drengekor.

Nu kan du glæde dig til et opleve dem i Musikhuset til koncerten Our favorite Songs med musik af Schubert, Strauss og Verdi samt korets personlige fortolkninger af populærmusik, musicalsange og filmmusik.

Det verdensberømte kor består af drenge, der er mellem ni og 14 år gamle, og optræder hver søndag med Vienna Philharmonic Orchestra og medlemmer af Wiens Statsopera kor i Wiens Kejserlige Kapel. Det har de gjort siden 1498.

Sigende for det måske bedst kendte drengekor i verden er, at så prominente og navnkundige kunstnere som Joseph Haydn og Franz Schubert har været medlem af Wiener Sängerknaben. Beethoven og Mozart har sågar skrevet værker eksklusivt til koret.

Koret optræder hvert år på turné for begejstrede publikummer overalt i Europa, Asien, Australien og Amerika. Korets repertoire inddrager alt fra middelalder- til moderne musik, men motet og lieder udgør grundstenen sammen med korets egne arrangementer af musik fra Wien.

Det er den italienske dirigent Manolo Cagnin, der dirigerer koncerten i Musikhuset med de 26 velklingende drengestemmer, der undervejs får selskab på scenen af Skt. Clemens Drengekor.

 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Wiener Sängerknaben
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede