Oplev en af de helt store jazzstemmer i Musikhuset

Cécile McLorin Salvant er blevet kaldt en sensation på den internationale jazzscene, og hun er sammenlignet med legender som Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan og Diana Reeves. Nu kan du opleve hende i Musikhuset til Aarhus Jazz Festival.

Lyt til den karismatiske jazzsanger her med sangen Doudou:

Den amerikanske komponist, sanger og billedkunstner er en af vor tids største internationale jazzvokalister og toneangivende for en ny generation. Cécile McLorin Salvant er hædret med en række ærefulde priser og udmærkelser og hendes første tre soloalbum The Window, Dreams and Daggers og For One To Love blev kåret som Best Jazz Vocal Album ved de amerikanske Grammy Awards. Hendes fjerde album Ghost Song (2022) modtog ligeledes stående ovationer og to Grammy-nomineringer.

Cécile McLorin Salvant er opvokset i Miami med en fransk mor og en haitisk far og begyndte allerede som 5årig med klassiske klaverstudier. Hun har siden udviklet en passion for historiefortælling og leger ubesværet med genrer som blues, teater, jazz, barok og folkemusik.

Thumbnail Image007
Thumbnail Image004
Thumbnail Image005
Thumbnail Image006
Thumbnail Image002

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Under navnet Musikhuset Swinger byder Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset traditionen tro indenfor til en hel uge med masser af jazz i alle afskygninger. Der bliver rig mulighed for at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Festival fylder 13.-20. juli 2024  Musikhuset og resten af byen med de lækreste jazztoner fra danske og internationale musikere.

Programmet for Musikhuset Swinger og Aarhus Jazz Festival 2024 bliver offentliggjort løbende.

Se mere her

Follow Facebook event
Contact

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tel: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

See opening hours

Stay updated

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Improve contrasts
Read more
There are no results that match your search Search failed