Musikhuset fejrer International Jazz Day med manér og superstjerner

Niels Lan Dokys International Jazz Collective præsenterer Jazz/Takes Supergroup, der stiller op med et af de mest spektakulære line ups i Musikhusets historie.

Gruppen består af de tre verdensstjerner Niels Lan Doky på piano, saxofonisten Bill Evans og Harvey Mason bag trommerne. Denne ene aften suppleres desuden af guitaristen Mike Stern, Felix Pastorius på bas og percussionisten Mino Cinelu. 

Det er svært at bestemme, hvor man skal begynde lovsangen af denne konstellation, men man kunne fx bemærke at Mino, Mike og Bill udgjorde halvdelen af Miles Davis' comeback band og det legendariske album We Want Miles. Harvey Mason er den mest indspillede trommeslager nogensinde, især kendt fra det banebrydende album Headhunters med Herbie Hancock. Felix Pastorius er tidligere medlem af Yellow Jackets, er søn af ikonet Jaco Pastorius og er nu sin generations nye store basvirtuos. 

Det bliver med andre ord en aften med seks verdensstjerner i Store sal.

Line up

Niels Lan Doky, piano
Bill Evans, saxofon
Harvey Mason, trommer
Mike Stern, guitar
Felix Pastorius, bas
Mino Cinelu, percussion

Musikhusets jazzklub

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Du får fire koncerter fordelt over fire måneder. Medlemsprisen er 1.000 kr. for alle fire koncerter. Det betyder, at du som medlem får cirka en koncert gratis.

Læs mere om JazzKlubben

Follow Facebook event
Contact

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tel: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

See opening hours

Stay updated

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Improve contrasts
Read more
There are no results that match your search Search failed