ANYA & Peter Vuust Trio poster
ANYA & Peter Vuust Trio poster

ANYA med Peter Vuust Trio

Jazz, pop, soul og r&b smelter sammen, når dansk amerikanske ANYA går på scenen. Til årets SPOT festival lagde hun Rytmisk sal ned og høstede fem stjerner og rosende ord hos GAFFA, der beskrev koncerten som en, man ikke ville gå hjem fra.

Denne sommer kan du opleve hendes fremragende vokal til jazzfestivalen i det bedste selskab med Peter Vuust Trio.

ANYA debuterede i 2015 med den anmelderroste ep The Credit, hvor numrene Snap Back og Need to Know blev spillet flittigt i radioen. Med en perlerække af stærke singler som Doorstep, Overrun, og Avalanche strøet over de næste år, har ANYA etableret sig som en vigtig artist på den danske pop-scene. I 2019 udgav hun sit debutalbum Faith.

Sangskrivning på dansk

Efter udgivelsen af Faith valgte sangeren at skrive sange på dansk med ep’en Nøgen, der er blevet streamet over 1.3 million gange på Spotify. Sange som Min Kind, Se mig nøgen, Karens sang og Farlig fra TV2-serien Sex fik airplay på P3, P4 og P6. Om ep’en siger ANYA:

Nøgen var min første dansksprogede ep, som var en kærlighedserklæring til mine danske rødder. Det føltes inderligt at synge og skrive på dansk, men at vende tilbage til engelsk og virkelig dykke ned i mit amerikanske ophav føles hjemligt.

Det amerikanske ophav

Kodak Moments er arbejdstitlen på ANYA’s næste album, der er lige på trapperne. Albummet handler om de store emner: kærlighed, angst, venskab, identitet og om at blive voksen. Alle sange er som små unikke øjeblikke fanget på et foto.

Albummet lyder af mit amerikanske ophav, noget der bor meget dybt i mig, og som har formet min musikalitet lige siden jeg var en lille pige. Jeg husker tydeligt at sidde i min onkels bil i Baltimore og høre 70’er slow jams og føle mig hjemme. Jeg har længe gerne ville lave et album, som viste at r&b - er en del af mit DNA. Lyden er mere organisk end før - som billeder af mine tanker taget af et gammeldags kamera.

Lyt til ANYA med nummeret Fort Knox her:

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Under navnet Musikhuset Swinger byder Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset traditionen tro indenfor til en hel uge med masser af jazz i alle afskygninger. Der bliver rig mulighed for at nyde fællesskabet, lækkerier til ganen og store musikalske oplevelser - med fri entré til størstedelen af koncerterne.

Aarhus Jazz Festival fylder 13.-20. juli 2024  Musikhuset og resten af byen med de lækreste jazztoner fra danske og internationale musikere.

Programmet for Musikhuset Swinger og Aarhus Jazz Festival 2024 bliver offentliggjort løbende.

Se mere her

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede