Glæd dig til en oplevelse i verdensklasse, når Copenhagen Drummers brager igennem i Musikhusets Store sal med deres spritnye show

Der er lagt op til et brag af en fest i selskab med drengene fra det energiske og kreative trommeband Copenhagen Drummers. Du får serveret et trommeshow, hvor utraditionelle instrumenter, alternative genre-clash, tunge beats og melodiske passager bryder rammerne for, hvad du kan forvente af en koncert. Med både koreografi, interaktion og humor og et enestående og særpræget lysshow, tager drengene dig med ind i et fantasifuldt univers, der uden tvivl vil tryllebinde og få dig til at længes efter mere.

Feel Good Tour er Copenhagen Drummers første show efter deres jubilæumssucces i 2020. Denne gang er perspektivet fremadskuende og stærkt fokuseret på glæde, begejstring og højt humør. Endnu en gang tager drengene trommespil og den gængse koncertoplevelse til helt nye højder!

”Vi glæder os som små børn til at komme rundt i landet og spille for folk igen. Vi lever af den energi, vi får fra publikum, og vi har savnet det helt vildt. Den her turné er unik, fordi det bliver en forløsning efter corona-krisen, og oven i hatten har vi en hel del nye numre klar, som vi slet ikke kan vente med at spille live for publikum”, lyder det fra Copenhagen Drummers.

Gennem de seneste syv år har drengene turneret Danmark tyndt med egne shows og udgivet flere tracks, blandt andet EM-hittet Et Yndigt Land. De har desuden optrådt i forbindelse med flere store tv-begivenheder, såsom DR’s Store Juleshow, Hjertegalla og HKH Kronpris Frederiks 50-års fødselsdag, som fandt sted i et fyldt Royal Arena.

Copenhagen Drummers blev for alvor kendt, da de vandt TALENT 2010 på DR1. Siden har de spillet mere end tusind shows i ind- og udland. I 2013 kulminerede succesen, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Det Internationale Melodi Grand Prix.

Grundstenen til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. I en verden bygget på traditioner og historie, og en hverdag fyldt med regler for, hvordan trommespil skal udføres, opstod et kreativt behov. Det var her Copenhagen Drummers blev skabt som et fristed for skæve idéer og tanker omkring trommespil. Kombinationen af disciplin, præcision, talent og lysten til at udforske alle facetter af trommespillet, er blevet opskriften på deres succes.

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede