Dissing, Las & Cross spiller Dylan

Rasmus og Jonas Dissing har sammen med Las Nissen i en årrække fortolket Bob Dylans musik til publikums og anmelderes store begejstring. I 2020 - året hvor mesteren fyldte 80 - hentede Dissing & Las forstærkninger af højeste karat. Nemlig selveste Billy Cross, der i 1977-1979 turnerede med Dylan som lead-guitarist. Men Cross blev så begejstret over en af trioens koncerter, at han simpelthen ville være med. 

Samarbejdet forsætter

For trioen var det lidt nervepirrende i september 2020 pludselig at stå på scenen og spille Dylans musik med Billy Cross, der har været med på en verdensturné, indspillet et livealbum og et studiealbum med Bob Dylan. Men også bare virkelig inspirerende at mærke hans entusiasme og hans fænomenale guitarspil. 

I følge trioen er der altid en ny Dylan sang at blive forelsket i, så den kærlighed ruster aldrig. Billy Cross er helt enig. ”Det er en stor fornøjelse at spille Dylans sange igen sammen med et yderst kompetent hold”,  siger han.

Pressen skrev koncerterne:

★★★★

Dissing, Las & Cross er en fornem musikalsk oplevelse. (..) Leveret med forbilledlig stilsikkerhed og spilleglæde.

Espen Strunk, GAFFA

Billy Cross slog tonen an på sin slide guitar, så istemte Jonas Dissing på mundharpe, som det sig hør og bør, når der er Dylan på plakaten, inden Rasmus Dissing stemte i med Just Like A Woman. Så var vi i gang.

Henrik Fisker, Sjællandske Medier

Stjerneholdet består desuden af Jesper Elnegaard og Dan Hemmer. Hvis man er til Dylan, skal den her koncert bare opleves.

Lyt til Dissing, Las & Cross' roste album Copenhagen Skyline fra 2022. På det findes også Dylans sang More Than Flesh & Blood Can Bare, som Dylan aldrig selv har indspillet, men generøst giver videre til Billy Cross:

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede