Mendelssohn, Bruch & Brahms

Kærlighed og havvand er blot to af ingredienserne i en koncertoplevelse med Aarhus Symfoniorkester, der svælger i romantisk overflod og mætter med sin naturskønne rigdom.

 

Til denne koncert drager vi lige lukt ind i hjertet af den romantiske musik. Mendelssohn maler det stille hav og den stigende vind så levende, at vi kan mærke vandets blikstille og blæstens tiltagen.

Hos Bruch får vi for en gangs skyld lov til at opleve bratschen som solist i selskab med violinen – og tillige med to af symfoniorkestrets egne musikere i front. Musikken er fuldfed romantik, skrevet af en mand, der elskede romantikken mere end nogen anden. Det er et værk skrevet i kærlighed – ikke bare til romantikkens musik, men også fra en far til hans søn.

Brahms’ tredje symfoni er et af den slags værker, som ikke kan være anderledes. Det er fuldendt i sin enkelhed og fuldstændig naturlige musikalitet. ”Skabt af ét stykke, et hjerteslag”: Sådan beskrev Clara Schumann sin gode ven Brahms’ musik – og som altid ramte hun plet.

 

 

 

Dirigent

André de Ridder

 

 

Solister

Anna Agafia Egholm
violin

Luminita Marin
bratsch

 

 

 

 

Værker

F. Mendelssohn
”Meeresstille und glückliche Fahrt”

M. Bruch
Koncert for violin, bratsch og orkester

J. Brahms
Symfoni nr. 3

 

 

 

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede