Jonah Blacksmith poster
Jonah Blacksmith poster

Bevægende live filmkoncert med Jonah Blacksmith.

Glæd dig til en stor, livsbekræftende audio-visuel koncertoplevelse i Store sal. Jonah Blacksmith kombinerer en håndspillet live-koncert om mennesker, ophav og drømme med en dokumentarfilm, hvor sangenes oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syvmandsbandet fra Thy. 

Vekselvirkningen mellem filmmediet og livemusikken er en aldeles hjertegribende oplevelse, der hylder fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen.

Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os alle sammen. Vi er stolte af at fortælle om det, vi er rundet af. Om familien, om dem vi elsker og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker

Simon og Thomas Alstrup

Syv spillemænd fra Thy

Jonah Blacksmith er et syvmandsorkester med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Jonah Blacksmith
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede