Glæd dig til en smuk aften i julens tegn, når Julie Berthelsen indtager Rytmisk sal med julekoncerten Nordstjernen 2021.

Julie er tilbage i Musikhuset for at give publikum en varm og hjertelig julekoncert. Og hun glæder sig efter et noget anderledes 2020, hvor juleturneen blev afbrudt midtvejs.

Julie kommer med sine fem dygtige musikere og spreder julestemning i et stort akustisk set up af rytme, kor, blæsere, guitar, klaver og kontrabas og med sange på både dansk, grønlandsk og engelsk. I dette set-up kommer publikum tættere på Julie og musikerne, mens de spiller julekoncerten. Der snakkes, hygges og jules, og det er Julies ønske, at alle får en smule julelys i øjnene og gode minder med hjem fra koncerten.

De sidste tre år med juleturnéen Nordstjerne har både været en succes og en stor og varm oplevelse for Julie, og hun glæder sig helt enormt til at komme afsted igen.

Selv siger Julie:
“Det dejlige er, at alle julesange – kendte som mindre kendte – betyder noget særligt og forskelligt for hver og én person. Der er forskellige favoritter og dertil hørende minder hos alle. Og vi elsker at prøve at give publikum en ny oplevelse af en given julesang hvert år. Det er en kæmpe fornøjelse at se og mærke energien og følelserne, som disse julesange skaber og spreder. Jeg ved ikke noget bedre end juletid og julesange. Derfor glæder jeg mig altid ekstra meget til at komme ud og spille mine julekoncerter. Især i år”.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede