Karl William inviterer publikum helt tæt på, når han besøger Musikhuset i 2024.

Karl William er en af de stærkeste stemmer i dansk popmusik, og han har aldrig været bange for at udforske nye genrer inden for popmusikken. Med en enorm trang til igen at skabe nye minder sammen med publikum, tager han på forårstour i 2024. En tur, der bringer ham forbi hjemmebanen i Aarhus, hvor han giver koncert i Musikhusets intime og vellydende Lille sal.

”Jeg har med garanti aldrig haft mere lyst til at spille live, end jeg har nu. Alt føles nyt, og det er et tegn og en følelse, jeg har tænkt mig tage enormt seriøst. Jeg glæder mig helt vildt meget til at komme ud og se jer allesammen!”

Karl William

Ny musik med hjerte

Karl William er aktuel med singlen For Stort Til Èn, som udkom d. 15. september. Sangen er en drømmende kærlighedssang skabt i et samarbejde med kollegaen August Høyen. I skrivende stund er Karl Williams musik blevet streamet mere end 50.000.000 gange på Spotify.

Stærke anmeldelser og store priser

I 2015 blev Karl William tildelt P3 talentprisen for sit stærke debutalbum Døende, og året efter vandt han hovedprisen ved P3 Guld, nemlig P3 Prisen for albummet Placebo. Karl Williams seneste album Ren, der udkom i 2022, fik stor ros fra både fans og anmeldere.

Aarhusianske Karl William er igen klar til at invitere publikum ind i sit omfavnende univers i Musikhusets intime Lille sal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede