Ny nordisk jazz med lysende sangstjerne og Aarhus Jazz Orchestra

Den herboende estiske jazzsangerinde, komponist, arrangør og bigband-dirigent Karmen Rõivassepp er gået sammen med Aarhus Jazz Orchestra om det nye album med titlen Ambivalence, som netop er udgivet. Du kan opleve sangene ved en fantastisk release koncert i Musikhuset.

"Jeg har mange facetter som musiker og det har været helt vidunderligt at sætte det hele på prøve med dette album. At debutere som komponist og arrangør og samtidig være sanger på Ambivalence er helt bestemt en drøm, der går i opfyldelse."

Karmen Rõivassepp

Karmen Rõivassepp har komponeret musikken til det nye album og arrangeret den i samarbejde med den anerkendte bigband-arrangør Jesper Riis. Her præsenterer Rõivassepp og Aarhus Jazz Orchestra det allernyeste svar på, hvad nordisk jazz er for en størrelse.

Lyt albummet

"Albummet er inspireret af mine estiske rødder og portrætterer mine sentimentale og dog stadig legesyge natur. Forestil dig stående med den ene fod i den mest fredfyldte, uberørte natur og den anden midt i en støjende og pulserende by, uden at du kan beslutte dig for, hvor du hører til. De følelser, som den slags tvivl fremkalder, er selve kernen i Ambivalence."

Karmen Rõivassepp

Dyk ned i tankerne bag

Hør Karmen i samtale med komponist og trommeslager John Riddell og bliv klogere på arbejdet med det nye album. 

Spydspids for nordisk jazz

Siden sin pladedebut har Karmen Rõivassepp været spydspids for den nordiske vokaljazz og er beundret for sin instrument-agtige stemme, den rene lyd og altid legesyge natur. Publikum kan derfor se frem til en koncert, der udforsker de mange (og måske endda ambivalente) sider af den nordiske jazz - vildskaben over for det skrøbelige og melankolske, den stærke melodi over for det harmoniske lydunivers.

Aarhus Jazz Orchestra

Aarhus Jazz Orchestra er et professionelt bigband og består af nogle af de bedste musikere på den danske jazzscene. Aarhus Jazz Orchestra høster gode anmeldelser i både ind- og udland og har ved flere lejligheder været nomineret til – og vundet – en Danish Music Award. Gennem årene har orkestret blandt andet arbejdet sammen med internationale solister som Kurt Elling, Jamie Cullum og Melody Gardot.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede