Få en unik koncertoplevelse, når Mads Langer gæster Musikhuset med kæmpe kor.

Det bliver stort. Det bliver vildt. Og det bliver smukt, når Mads Langer og Kor72 serverer koncerten Big is Beautiful 2022 i Musikhuset. 

Gå ikke glip af en helt unik koncertoplevelse, når en af Danmarks absolut største og mest elskede sangere og sangskrivere går på scenen i Musikhuset med et kæmpe kor i ryggen.

Glæd dig til ikoniske hits som som Fact-Fiction, The River Has Run Wild, Monsters In My Mind og en lang række af Mads Langers andre smukke numre – nu suppleret med den overvældende klang af 450 korsangere og hans faste band.

Mads Langer er den tredje, der går på scenen til Big is Beautiful, der tidligere har præsenteret danske stjerner som Tina Dickow og Anne Linnet.

Om Big is Beautiful 2022

Big is Beautiful 2022 er arrangeret af Kor72, foreningen for amatørkor i DK, i samarbejde med Musikhuset Aarhus. De op mod 450 sangere kommer fra hele landet og er rekrutteret blandt etablerede voksen- og ungdomskor.

Korarrangementerne til Mads Langer koncerten er skrevet og indstuderet til lejligheden af Jens Johansen, der også vil dirigere koret på scenen. Jens Johansen er kendt som en ivrig forkæmper for den rytmiske kormusik i Danmark og som dirigent for koret Vocal Line.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede