Oplev gensynsglæden når legendariske MALURT fyrer den af i Musikhuset

Der bliver med garanti fedt, når MALURT stiller op på Musikhusets store scene i klassisk Mød mig i Mørket -formation! Christian Arendt, Pete Repete, Peter Mors, Dia Nielsen og ikke mindst Michael Falch var præcis den udgave af bandet, der gav hundredvis af sveddryppende rockshows i årene frem til 1984 og gjorde MALURT til et af landets største rocknavne. 

MALURT - live og levende

Det er ikke mindst som live-navn, at MALURT er gået over i dansk rockhistorie - i ånden beslægtede med Bruce Springsteen, The Clash og Neil Young. Det er også som live-act, bandet vender tilbage til Musikhuset i 2022, og det bliver helt og aldeles uden det ellers meget udbredte moderne fifleri med clicktracks og forud indspillede backtracks. Det bliver råt og uforfalsket. Den ægte vare.

Vi ses igen var titlen på den publikumsfavorit, som MALURT altid afsluttede deres rockshows med. Nu holder de så, hvad de lovede dengang, og det øjeblik har gamle fans ventet længe på - men også de, der i sin tid var for unge eller slet ikke født, får nu chancen for at opleve MALURT-ånden live.

MALURT har gennem tiden lagt lydspor til blod, sved og tårer, store doser romantik og både mørke og lykkelige stunder. Nu er det tid til at finde cowboyjakken frem fra gemmerne! Et legendarisk dansk rockband er vækket til live og er klar med et nyt koncertbrag i den skinbarlige nutid.

Følg Facebook event
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede